Hely képe

Brainturbo nyelviskola

Cím:
Kossuth Lajos út 16/a Gyöngyös, 3200
Telefon:
+36 30 843 0151
Email:
brainturbo.gyongyos@gmail.com
Web:
http://www.brainturbogyongyos.hu/

Brainturbo nyelviskola Budapesten 6 helyen, vidéken pedig 20 városban áll az Ön rendelkezésére. A brainturbo logo garancia az egységes működésre és kiszolgálásra, tehát ugyanazzal a felszereltséggel és technológiával várjuk a tanulni vágyókat minden nyelviskolánkban.
Tanulható nyelveink: angol, német, spanyol, magyar.

Módszer

A Brainturbo módszer, mely magyar-, illetve világszabadalmi oltalom alatt áll, egy bolgár pszichiáter Georgi Lozanov kísérleteihez nyúlik vissza.

Lozanov fedezte fel, hogy alfa állapotban. amikor a jobb és bal agyfélteke szinkronban működik, sokkal hatékonyabban lehet tanulni.

A gyermekek 25%-kal gyorsabban tanulnak, mint a felnőttek és ma már tudjuk, hogy a gyermekek 1-5 éves koruk 90%-át alfa állapotban töltik, így tudják tökéletesen megtanulni az anyanyelvüket.

Lozanov elkezdte vizsgálni, hogy levihetők-e a felnőtt emberek alfába. Ehhez segítségül hívta a 4 ütemű barokk zenét, melynek ütemeit hallva és megfelelő fényviszonyokat előidézve, nyugodt, csendes körülmények között, az emberek könnyen alfa állapotba kerülnek.

Az alfa állapotban megtanult dolgok az agy hosszú távú memóriájába raktározódnak el, ezáltal onnan nehezebben törlődnek, azaz nehezebb elfelejtenünk. A mai technikának köszönhetően a brainturbo hálózat tanulóinak körében tett felmérések azt mutatják, hogy az alfa állapotban megtanult szavak és kifejezések mintegy 82%-ára emlékeznek 3 hónap elteltével, még egy hagyományos módszerrel tanult nyelvtanulás esetében ez 36%!
Iskolánkban 2,5 hónap alatt mintegy 1000-1200 szót és kifejezést tanítunk meg, mely segítségével tanulóink magabiztosan fogják beszélni az adott idegen nyelvet.
Jelentkezzen még ma!

Hozzánk megérkezve kellemes, nyugodt környezetben, kényelmesen helyet foglal egy relax fotelben, felhelyezünk Önre egy video szemüveget (amin látja), egy fejhallgatót (amin hallja) a tananyagot és egy úgynevezett „száraz EEG” készüléket, melynek segítségével a két agyfélteke hullámait tudjuk mérni. 50 perces pihenés után Ön kipihenten és új ismeretekkel felvértezve távozik tőlünk, de, csak más napig, amikor is visszavárják tanáraink, akik az előző napi, a hosszú távú memóriában elraktározódott gépi anyagot „előhívják” a felszíni memóriába beszélgetések, szituációs gyakorlatok segítségével.
Tanfolyamaink elvégzése után egy házi vizsga keretében győződhet meg arról, hogy tudása mennyivel gazdagodott. Amennyiben a megszerzett új tudása nem éri el az előírt tudásszint növekedést, úgy a tanfolyamot Ön díjmentesen újrajárhatja. Erre a Brainturbo logo a garancia.

Jelentkezzen ingyenes próbaórára és tapasztalja meg módszerünket!

Kurzusaink előnyei:

– egy kurzus mindössze 32 órából áll
– ez idő alatt 1000-1600 szó és kifejezés elsajátítására nyílik lehetőség (ez hagyományos módszerrel 200-300 óra alatt érhető el
– mérések igazolják, hogy az így elsajátított tananyagra kiemelkedően jobb eredménnyel emlékeznek a tanulók – körülbelül háromszor jobban – mint a hagyományos módszerrel tanulva
– nem terheli a dolgozó embert, mert nincs házi feladat és otthoni tanulás
– az oktatás nem fárasztja, sőt pihenteti, kiegyensúlyozottabbá teszi az egyént
– az így tanulóknak erősödik a kreatív gondolkodása, (azaz egy problémára több megoldást képesek találni, mint korábban

Fontos egyéb jellemzők:

– egy alkalom napi 1 maximum 2 óra elfoglaltságot jelent
– mindenkivel egyénileg foglalkozunk, egyeztetett időbeosztás alapján
– módszerünkkel német vagy angol anyanyelvűek, illetve ilyen nyelvismerettel rendelkező külföldiek magyar nyelvre történő oktatására is lehetőség van

Milyen eredmények várhatók a kurzustól?

a szóbeli kommunikációs képességek gyors javulása
– a kreatív gondolkodás erősödése és az általános tanulási képességek javulása
– a személyes közérzet javulása