Hely képe

Center Kert Kft.

Cím:
II. Rákóczi Ferenc út 31. Halásztelek, 2314
Telefon:
+36 24 518 555
Email:
iroda.centerkert@invitel.hu
Web:
http://www.centerkert.hu/

Center Kert Kft.

– Térkőáruház – Térkő, térburkolat és viacolor mintakert

A Center Kert Kft. 2003 nyarán alakult. Cégünk kezdetben beton térkő és térburkolatok forgalmazásával indult. Akkori kínálatunkban a Semmelrock Burkolatkő Kft. és a Veszprém Beton Kft. termékei szerepeltek.
A térkövek mellett néhány természetes kőburkolatot és kerti kiegészítő termékeket értékesítettünk.

Jelenleg több, mint tíz beton elemeket, térköveket gyártó céggel vagyunk márkakereskedői kapcsolatban. Kínálatunkban megtalálható a

Semmelrock, Kavics Beton, Barabás Téglakő, Beton Epag, Leier, Abeton-Viacolor, JV-Raszter, TERCA, Weissenböck és Friedl

térkő gyártó cégek teljes térburkolat szortimentje.

A beton térköveken kívűl Delap lábazati és homlokzati burkolatok, természetes kövek, vízelvezető rendszerek, kerti grillek, kerti bútorok és számos kertépítéshez, kertszépítéshez szükséges anyag található cégünk kínálatában.

 

Telephelyünkön több, mint 1500 m2-es beépített, növényekkel beültetett térkő mintapark található, ahol a forgalmazott térkövek, burkolatok és díszítőelemek nagyrésze megtekinthető.

Cégünk, a Center Kert Kft. honlapján igyekszünk az általunk forgalmazott termékeket jól áttekinthetően bemutatni. A baloldali menüoszlopban megtalálja a kínálatunk főbb csoportjait.

Termékeink nagy részéhez megtalálja az aktuális prospektusokat, információs anyagokat, melyeket honlapunkról letölthet, így széleskörű, mindenre kiterjedő információkhoz juthat kedves látogatónk.

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT A centerkert@invitel.hu email címünkön!

Örömmel értesítjük minden kedves régi, és új ügyfelünket, hogy elindítottuk térkőáruház oldakunkat is!

Látogassa meg térkőáruházunkat is!