Hely képe

Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft.

Cím:
Szent István u. 1. Dunakeszi, 2120
Telefon:
+36 27 640 278
Web:
http://www.dkkozuzemi.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:30 - 19:30
Kedd:
-
Szerda:
08:00 - 12:00 és 13:00 - 15:30
Csütörtök
-
Péntek:
08:00 - 11:30
Szombat:
-
Vasárnap:
-

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. a város életének több területén, a jó gazda gondosságával igyekszik ellátni feladatait. Célunk az itt élők életkörülményeinek, életminőségének megőrzése és javítása. A városi közösség mindennapjainak zavartalansága érdekében egy teljes és komplex rendszert működtetünk, a hulladékszállítástól a távfűtésen át a temetői szolgáltatásokig és a vagyongazdai feladatokig. A tulajdonos önkormányzat célmegfogalmazásának megfelelően a szolgáltató város szellemiségével végezzük mindennapi feladatainkat, lehetőleg a lakosság számára legkevésbé zavaró módon. Ennek érdekében a háttérintézményként való működési keretek mellett kiemelt figyelmet fordítunk szolgáltatásaink minőségére és az ügyfélkezelésre. Küldetésünkként értelmezzük, hogy a városi élet maximális biztonsága és kényelme minden itt élő számára elérhető legyen a szolgáltatásainkon keresztül is.

Minőségpolitika

A szolgáltatásaink minőségét két módon garantálva igyekszünk erősíteni és ellenőrizni. A folyamatos belső képzésekkel erősített ügyfélkezelési felület mellett külső, független sztenderdek megfeleltetése és auditálása ad képet számunkra a mindenkori tevékenységhez kapcsolható minőségi szintről. Ez utóbbi az európai szabványnak megfelelő minősítés.

ISO
ISO9001
ISO14001
Minőségpolitika

Üvegzseb

A cég kifejezetten nagy hangsúlyt fektet az átláthatóságra. A tulajdonos önkormányzat elveivel harmonizálva minden munkafolyamatunkban meghatározó szerepet tölt be a szabályszerűség és a teljes transzparencia.