Hely képe

EFT és Társai Szerszámélező és Gyártó Kft.

Cím:
Csukáséri u. 9436/8. Kecskemét, 6000
Telefon:
+36 76 494 342
Email:
mago@eftestarsai.t-online.hu
Web:
http://www.eftestarsai.hu/

Az EFT és Társai Szerszámélező és Gyártó Kft. 2005-ben kezdte meg működését Kecskeméten. Mára a régió egyik legjelentősebb gépipari forgácsoló cégévé vált, a fejlődése továbbra is töretlen. Az alapítók korábban több évtizedes tapasztalatot és elismerést szereztek hasonló gépipari-és forgácsoló tevékenységi körben, illetve vállalkozás vezetésben. (Magó család és az EFT Szerszámok Kft.)

Az alapítást követően a cég fő tevékenysége a szerszámélezés volt. A 2009-es válságot követő piaci változások hatására és a partnerek igényeinek kielégítésére tevékenységi köre jelentősen kibővült. Mára a szerszámélezéssel párhuzamosan az egyedi-és kissorozatú alkatrészgyártás, készülékgyártás és a szerszámgyártás is a fő profiljához tartozik. Az EFT és Társai Szerszámélező és Gyártó Kft. a környék legnagyobb multinacionális cégeinek is állandó beszállítójává vált.

Az elmúlt évek során végbement mennyiségi és minőségi változásokat a folyamatosan bővülő géppark és a munkatársak növekvő létszáma is bizonyítja.

Erősségek:

modern géppark
egyedi gyártásban sokéves tapasztalat
ISO 9001-es minősítés
együttműködés külső minőségügyi szakértővel
korszerű termelésirányítási rendszer
közvetlen kapcsolat a cégvezetés és a partnerek között
a helyi speciális vevői igények ismerete

Szolgáltatásaink:

A korszerű géppark és a sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársak révén a cég képes komplex műveletsort igénylő, egyedi alkatrészek gyártására.

A 4 tengelyes CNC megmunkáló központok és a forgószerszámos esztergák alkalmasak összetett geometriájú alkatrészek gyártása.

A hagyományos géppark az egyszerűbb alkatrészek gazdaságos gyártását teszi lehetővé.

A cég munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek a különböző felfogó, lefogó, hegesztő, szerelő készülékek gyártása terén is.

A modern gépparkkal a legbonyolultabb szerszámgeometriák, egy felfogásban, a lehető legnagyobb pontossággal köszörülhetőek.

Szerszámélezés, szerszámfelújítás szolgáltatás igénybe vételével a szerszámköltség jelentős mértékben csökkenthető.