Hely képe

Eurocircuits

Cím:
Berva-völgy hrsz. 2401/9. Felsőtárkány, 3324
Telefon:
+36 36 531 560
Email:
euro@eurocircuits.com
Web:
http://eurocircuits.hu/

A Eurocircuits proto- és kissorozatú nyomtatott áramkör gyártására specializálódott. Elköteleztük magunkat egy NYÁK szolgáltatás nyújtására, mely segítséget ad a NYÁK tervezőknek, hogy terveiket időben és költségtakarékosan tudják piacra dobni.

 

Tények és számok

Prototípust és kis sorozatokat gyártunk németországi és magyar üzemeinkben. Kiegészítő szolgáltatásként vevőinknek 100%-os tulajdonunkban lévő indiai gyárunkban közepes sorozatok gyártását vállaljuk. Belgiumban 1991-ben alakult a cég, ma kb. 200 főt alkalmazunk Belgiumban, Németországban, Magyarországon és Indiában, ezenfelül értékesítéső cégeink vannak Franciaországban, Németországban és Svájcban és értékesítési irodáink Olaszorországban és az Egyesült Királyságban. Folyamatosan kb. 90.000 rendelést gyártunk évente majdnem 10.000 aktív vevő részére.

 

Vevőszolgálat

Szilárdan hisszük, hogy a proto nyák gyártók felelősséggel tartoznak vevőik felé, amely túlmutat csupán a nyomtatott áramkör gyártáson. Üzleti stratégiánkat arra alapoztuk, hogy a nyáktervezőknek a kezdeti tervezéstől a végső nyákszerelésig segítséget nyújtsunk.

  • Gyors, megbízható, pontos szállítás ezekben számíthat ránk. A megbízhatóság nem csupán egy “frázis”Nagy mérnöki tapasztalaton, szabad gyártási kapacitáson alapul, kézben tartva a hirtelen megnövekvő rendelési csúcsokat, az élvonalbeli gyártástechnológiát és a munkaerőnk elkötelezettségét.
  • Minőség erre számíthat. Nézze meg mit mondanak vevőink.
  • Technológiák széles választéka egyazon szállítótól. Folyamatosan új alapanyagokhoz keresünk megoldásokat (RF pool, SEMI-FLEX pool) vagy új szolgáltatásokat vezetünk be a vevői igényeknek megfelelően (NAKED proto). Az elérhető technológiák széles választéka egy egyszerű menürendszeren keresztül elérhető, ahol az ember könnyen megismerheti online a különböző nyák technológiák műszaki és költség hatásait – és nem kell saját magának mindezeket kitanulnia egy csomó különböző weboldal bejárásával. Ezenkívül lézer vágott rozsdamentes stencileket is kínálunk.
  • Alacsony árainkat A rendelési szisztémánk ( pooling technológia) teszi lehetővé az alacsony költségeket és ezáltal alacsony árakat biztosít Önnek. Online kínálunk tervezés optimalizáló eszközöket, melyek az alacsonyabb költségű tervezési megoldások felé vezetik – és az EAGLE CAD felhasználók olvashatják a költségcsökkentésről szóló cikkünket (740 EUR-ról 230 EUR-ra csökkent).
  • Online árképzés és rendelés használata gyors és egyszerű, 07/24-ben elérhető smart menük. Időveszteség nélkül kap egy azonnali árat, ezzel szemben egy értékesítő iroda “visszaválaszol” Önnek. Nyugodtan adja fel rendelését, mert az ár érvényes és nincs további adatok bekérésére szükség, mely a szállítást késlelteti vagy nincs szükség egy újabb árajánlatra. Hogyan? A smart menük automatikusan ellenőrzik a nyáklap paramétereit abban a pillanatban, amikor ezeket megadja és jeleznek bármilyen költséggel vagy gyártással kapcsolatos dolgot. Azután töltse fel az adatait a PCB Visualizer online ellenőrző programba. Néhány percen belül képernyőn fogja látni a gyártással kapcsolatos dolgokat.
  • Online eszközök.. A tudásunk megosztásának és támogató programoknak egy része, költségmentes online eszközök egyre bővülő sorát kínáljuk. Ide tartoznak a tervezést optimalizáló eszközök, adat ellenőzést végző eszközök, smart menük a build-up varázslóval a többrétegű nyákokhoz és olyan eszközök, melyekkel finomítást végezhetnek CAD (Panel editor, Marking editor) időveszteség nélkül.
  • Nyák beültető- és tesztelő berendezések.. Vevőink jelezték, hogy szükségük van ipari minőségű ültető és tesztelő berendezésekre, de méretében és árában a prototípusokhoz és a kis sorozatokhoz igazodva. Válaszul piacra dobtuk az asztali eC-test-mate pasztázó berendezést, eC-reflow-mate megömlesztő kemencét, eC-placer kameratámogatott kézi ültető berendezésünket (hamarosan elérhető lesz) és eC-test-mate univerzális tesztelő berendezésünket. Még megbízhatóbb kézi forrasztás elérésére kiegészítettük ezt a sort az eC-pre-heaterrel. Ezt a berendezést egy sor megvásárolható termékkel támogatjuk, melyeket ’prototípus mennyiség’ csomagjainkban kínálunk.
  • CAD. Tervezők gyakran kérdezik mik a legköltséghatékonyabb tervezési paraméterek. Mi ipari-szabvány tervezői paramétereket és tervezési szabályt ellenőrző értékeket(DRC) szolgáltatunk Altiumhoz és EAGLE CAD-hez. EAGLE hozzáadott értékkel értékesítői vagyunk. Adat ellenőrző eszközeink elfogadják az EAGLE.BRD data fájlokat. Az EAGLE felhasználóinkat alap és haladó oktató workshopokkal és online “How-to” (hogyan) cikkekkel segítjük.

 

Tudásunk megosztása

Idő szűkében lévő tervezőknek nincs arra ideje, hogy kitalálja, hogyan befolyásolják a nyák gyártási tényezők a költségeket és a tervezéseiket hosszú távon. Így meghívjuk őket, hogy megoszthassuk velük tudásunkat az alábbiakon keresztül: