Hely képe

Ferdinand Gross Hungary Kft.

Cím:
Szarkaláb u. 3. Tatabánya, 2800
Telefon:
+36 1 425 7523
Email:
info@schrauben-gross.hu
Web:
https://www.schrauben-gross.com/

150 éves tapasztalat a kötés- és rögzítéstechnika területén

Ferdinand Gross – az Ön specialistája a kötéstechnika területén és a C-termék menedzsmentben. Vevőinknek és partnereinknek személyre szabott szolgáltatásokat kínálunk.

Ferdinand Gross – megbízható Partner a rögzítéstechnika területén

A Ferdinand Gross jelenleg Németországban a rögzítéstechnika egyik legnagyobb beszállítója. Ipari vevőinket és partnereinket igényeikhez igazított szolgáltatásokkal látjuk el, mindezt a Kanbanon keresztül.

Intelligens megoldásainkkal a C- termék-menedzsment segítségével akár 70 százalékkal csökkentjük az Ön beszerzési költségeit. Érdekesnek tűnik? Az is. Próbálja ki és nézze meg kötelezettségek nélkül a folyamatköltség-kalkulátorunkat, melynek segítségével kiszámíthatja a személyre szabott megtakarítási potenciált.

Sokkal több, mint tisztán rögzítés technika

A kiváló C-termék-menedzsment egyike az erősségeinknek. A rögzítéstechnika mellett megtalálhatóak nálunk még szerszámok, műszaki cikkek és egyedi/rajzos alkatrészek is. Profitáljon Ön is a legmodernebb logisztikánkból, mely az Ön számára mindig tart raktáron

  • 100.000 szabványterméket
  • 24.000 vevőspecifikus terméket
  • 11.000 szerszámot.

Ezen kívül kb. 10.000 vevői rajzot kezelünk.

150 éves tapasztalat a csavarkereskedelemben

Folyamatosság, tapasztalat és minőség jellemzi ma is a Ferdinand Gross céget. 150 éve törekszünk arra, hogy vevőinkkel bizalmas, hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki. Cégünk Németország legrégebbi csavarkereskedője – a vállalat, az ötödik generáció óta van családi tulajdonban. A hagyományok és az olyan értékek, mint őszinteség, megbízhatóság, maradandóság és nyitottság fontosak számunkra a vevőinkkel végzett mindennapi munka során. Kérje árajánlatunkat – meg fog lepődni, hogy mi mindent tudunk tenni Önért.

Szolgáltatásaink

Egy pillantásra: A Ferdinand Gross szolgáltatásai

Szolgáltatásaink a 150-éves cégtörténeten alapulnak, melyet a folyamatosság, tapasztalat és minőség jellemez.

Széles választékunk a cégünk öt alappillérét képezi:  

Rendkívüli szerviz

Igen rendkívüli a szolgáltatásunkat a Kanban-on keresztül tapasztalhatja meg: sokkal többet kínálunk Önnek, mint csupán csavarokat. A C-termék menedzsment segítségével az Önök vállalatától is átvállaljuk a teljes C-termék logisztikát, hogy Önnek ne legyen más dolga, csak a fő üzletre koncentrálni.

Ezen kívül az Ön rendelkezésére áll az intuitív önkiszolgáló Web-Shopunk is – mely számos kereső funkciót kínál, melyet a saját igényei szerint konfigurálhat, alakíthat.