Hely képe

Geszler Villamosipari Kivitelező és Szolgáltató Kft.

Cím:
Szent Borbála út 8. Oroszlány, 2840
Telefon:
+36 34 560 410
Email:
gcsaba@geszlerkft.hu
Web:
http://www.geszlerkft.hu/

Áramelosztó és szabályozó
készülékek gyártása
Építési és épületgépészeti szerelőipar
Szabványossági felülvizsgálatok
Villamos tervezés és tanácsadás
Célgép építés és automatizálás

A Geszler Villamosipari Kivitelező és Szolgáltató Kft. 1997-től fejti ki tervezői és kivitelezői tevékenységét a villamosipar, az automatizálás, az épületgépészet, valamint a gépgyártás területén. Tevékenységünk folyamatos bővítése, a dinamikus fejlődésre törekvés mellett mindig nagy hangsúlyt fektetünk a kifogástalan minőség elérésére. Munkánk során alapvető követelménynek tekintjük az általános és az egyéni megrendelői igényekhez történő rugalmas alkalmazkodást. Ezeknek a vállalatvezetési irányelveinknek köszönhetően érhettük el, hogy cégünk a hasonló vállalkozások élmezőnyében foglal helyet.

Tekintettel arra, hogy a minőség számunkra az egyik legfontosabb stratégiai kérdés, már cégünk működésének korai szakaszában szükségesnek tartottuk az ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségbiztosítási rendszer kidolgozását és alkalmazásának teljes körű bevezetését. Cégünk minőségirányítási rendszer követelményeknek megfelelő működését független tanúsító által kiállított MSZ EN ISO 9001:2009 tanúsítvány igazolja.

Cégünk legértékesebb erőforrása munkatársainak kiemelkedő szaktudása és munkakultúrája. A hosszú évek alatt felhalmozódott tapasztalatok mellett kollégáink folyamatos szakmai továbbképzése is lehetőséget biztosít arra, hogy a fejlődésben lévő technológiák által támasztott elvárásoknak is teljes mértékben megfelelhessünk.

Vállalkozásunk technikai és infrastrukturális hátterét a több mint 1600 négyzetméter összterületű műhely csarnokokban telepített korszerű fémipari megmunkáló berendezések és szerszámgépek biztosítják. Munkánkat segíti még a feladataink során felmerülő mindennemű logisztikai igényeknek megfelelni képes tehergépjármű-parkunk.