Hely képe

Honda Budaörs

Cím:
Kereskedők útja 8. Budaörs, 2040
Telefon:
+36 23 920 838; +36 1 248 0382
Email:
kapcsolat@hondabudaors.hu
Web:
http://hondabudaors.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:00 - 17:00
Kedd:
07:00 - 17:00
Szerda:
07:00 - 17:00
Csütörtök
07:00 - 17:00
Péntek:
07:00 - 17:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

Szerviz és karosszéria

Honda szakszerviz

A Honda Budaörs jellemzője, hogy ügyfelei számára rendkívüli rugalmasságot és teljes körű kiszolgálást kínál az autószerelői szaktevékenységeket komplexitásában biztosító diagnosztikai- és szerelőműhelyében. Továbbá vállaljuk a járművek hatósági vizsgáztatását, környezetvédelmi felülvizsgálatát, valamint adásvétel előtti átvizsgálását.

Karosszérialakatos és fényező műhely, biztosítási ügyintézés

A karambolos, sérült gépkocsik javításakor természetesen biztosítjuk a helyszíni kárrendezést és a gyors, hatékony teljes körű ügyintézést.
A megsérült gépkocsik javítására, rendkívül jól felszerelt, karosszérialakatos és fényező műhelyt alakítottunk ki, amely a biztosítótársaságok és az ügyfelek által is elismerten, magas szakmai színvonalon működik. A rendelkezésünkre álló, mintegy 500m2-en, megtalálhatóak a karosszéria javításához szükséges legkorszerűbb eszközök, valamint a Standox fejlett szórástechnológiáját alkalmazó fényezőkamránk.

Alkatrész és kiegészítők

Az eredeti alkatrészek és gyári kiegészítők teljes választékával állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Számunkra a legfontosabb, hogy közvetítsük Ön felé a Honda minőséget.
Több milliós raktárkészletünkben a forgalmazott autók teljes skálájához tartunk különböző szerviz és kopóalkatrészeket.
Bármilyen alkatrésszel, kiegészítővel vagy müszaki paraméterekkel kapcsolatos kérdését felteheti az alábbi elérhetőségek bármelyikén.