Hely képe

IDEÁL AUTÓ Szerviz és Értékesítés

Cím:
Pallag u. 13. Dunakeszi, 2120
Telefon:
+36 27 541 441; +36 27 541 444
Email:
szerviz@idealauto.hu
Web:
http://www.idealauto.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
09:00 - 18:00
Kedd:
09:00 - 18:00
Szerda:
09:00 - 18:00
Csütörtök
09:00 - 18:00
Péntek:
09:00 - 18:00
Szombat:
10:00 - 14:00
Vasárnap:
-

IDEÁL AUTÓ – „az Ön ideális autós partnere”

-TANÁCSOL-ELAD-VÁSÁROL-KARBANTART SZÍVVEL-LÉLEKKEL-

SZERVIZ

 • Gépjármű karbantartás, javítás
  Műszaki vizsga
  Futómű állítás
  Gumiszerviz
  Biztosítási kárügyintézés
  Karosszéria javítás, fényezés
  Horpadás javítás
  Jégkár javítás
  Flotta kezelés

ÉRTÉKESÍTÉS

 • Használt autó értékesítés GARANCIÁVAL
  Használt autó beszámítás
  Autó felvásárlás
  Hitel- és biztosítás ügyintézés
  Prémium autók importja egyedi igények szerint

Az Ideál Autó egy 2012 májusában megnyílt, komplex szolgáltatásokat nyújtó márka független autószalon, és szerviz.

Az épület egy 1,5 hektáros területen áll, a közigazgatásilag Dunakeszihez tartozó Ipari Park határain belül, a 2120 Dunakeszi, Pallag u. 13. szám alatt. A komplexum, mely magába foglalja a szalonokat, irodarészlegeket és a szervizt, egy 3500m2-es épületben kapott helyet. Ügyfeleink kényelmét szolgálja az épület előtt kialakított ingyenesen használható 50 darab külső, valamint a telephelyen kialakított 100 darab belső parkoló. Az elölnézetből egymástól jól elkülönülő három szalonrész, a belső részen egybenyitott, és teljes átjárhatóságot biztosít. A hozzánk ellátogató ügyfeleket barátságos légkör fogadja, ahol a szervizben eltöltött várakozási időt, egy kellemes környezetben elfogyasztott kávé, vagy akár az ingyenesen használható vezeték nélküli internet teszi kellemesebbé. Klimatizált bemutatótermünkben, különböző szemléltető lehetőségek segítségével, közelebb vihetjük Önhöz a megfelelő modellt, melynek kiválasztásában szakképzett értékesítő kollégáink állnak rendelkezésére.

Gépjármű kereskedelmi részlegünk 2006.-ban alakult, fiatal, használt prémium-, és közép kategóriájú gépjárművek beszerzésével, és értékesítésével foglalkozik. Átfogó, színvonalas szolgáltatást kínálunk minden esetben, személyre szabottan Ügyfeleink részére. Munkatársaink szakértelme, valamint a termékek és szolgáltatások kínálatának folyamatos bűvölése által, képesek vagyunk egy kézből kínálni megoldásokat a tanácsadástól, vagy akár az adott jármű kiválasztásától kezdve a finanszírozáson, biztosításon át egészen az üzembe helyezésig. Állandó, folyamatosan megújuló raktárkészletünk mellett, nagy hangsúlyt fektetünk Ügyfeleink egyedi igényei alapján kiválasztott gépjárművek beszerzésével, melynél legfontosabb alapelvünk a minőség és a megbízhatóság. Szolgáltatásaink körét bővíti: a kiválasztott gépjármű szállítása, a teljes körű vámügyintézés, vizsgáztatás, forgalomba helyezés, melynek eredményeképpen, ügyfeleink teljesen egészében a vezetés élvezetére tudnak koncentrálni. A gépjármű átvétel okozta élményt Ügyfeleink, az erre a célra kialakított, 2 darab egyállásos átadó helyiség valamelyikében élhetik át.

A javításra hozott, valamint karambolos gépjárművek teljes körű biztosítási kárügyintézésével kapcsolatban mindenben segítségükre állnak munkafelvevő kollégáink. Ügyfeleink mobilitását megoldandó a javítás idejére, bérautóink közül kedvükre választhatnak. A megsérült, vagy meghibásodott gépjárművek szállításában 0-24 órás Autómentővel állunk rendelkezésükre. Amennyiben a jármű mozgatásában szüksége lenne segítségre, úgy ingyenes Hozom – Viszem szolgáltatás igénybe vehető.