Hely képe

KE-OR Car Kft.

Cím:
Rozmaring utca 6. Dunakeszi, 2120
Telefon:
+36 20 960 6858
Email:
keorcar@gmail.com
Web:
http://www.keorcar.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
09:00 -18:00
Kedd:
09:00 -18:00
Szerda:
09:00 -18:00
Csütörtök
09:00 -18:00
Péntek:
09:00 -18:00
Szombat:
09:00 -16:00
Vasárnap:
09:00 -16:00

Leinformált, minőségi használt autók adás-vétele km garanciával és egy év műszaki garanciával, festékréteg vastagság mérési jegyzőkönyvvel és műszaki állapotlappal! Autófinanszírozási ügyintézés, autóbeszámítás, műszaki átvizsgálási lehetőség és azonnali eredetiségvizsgálat helyben.

Kizárólag minőségi, átlag feletti, válogatott, leinformált eredetű és km futású, átvizsgált autókat veszünk meg illetve adunk el. Itt szeretném kihangsúlyozni, hogy nem hordunk be külföldről leinformálhatatlan előéletű és km futású autókat, kizárólag magyarországi autókkal foglalkozunk.

Cégünk már több éve működő hivatalos, leinformálható, márkafüggetlen használt autó kereskedés, rengeteg elégedett és visszatérő ügyféllel. Több éve állandó telephelyen bármikor megtalálhatóak és elérhetőek vagyunk. Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt kellemes, családias környezetben, több éves szakmai tapasztalattal és vérbeli szakemberekkel, ahol legyen szó autóvásárlásról vagy csak szakmai segítségről, mindig segítőkészen és készséggel állunk a hozzánk betérő kedves érdeklődők elé, forduljanak hozzánk bizalommal. Autóink előre történő egyeztetést követően akár nyitvatartási időn kívül is megtekinthetőek! Telefonon mindig elérhetőek vagyunk, de rengeteg hívásunk van, ezért ha nem tudjuk felvenni a telefont, visszahívjuk Önöket!

Autóink ára készpénzes és hitelre történő vásárlás esetén is megegyezik, valamint az eladási ár autóbeszámítás esetén sem magasabb! Autólízing ügyintézés, az egyik legkedvezőbb kamattal, Forint alapon rajtunk keresztül is lehetséges. Azonnali eredetiség vizsgálatot és igény esetén teljes körű átírási ügyintézést biztosítunk!

Minden autónk hivatalos festékréteg vastagság mérési jegyzőkönyvvel és műszaki állapotlappal rendelkezik valamint minden autónkat a KEKKH nyilvántartásból is leinformáljuk, melyről a hivatalos dokumentumot minden kedves érdeklődőnknek odaadjuk.
Autóink vételára 1 év műszaki garanciát is magában foglal!
Autóink KM futására garanciát vállalunk!

Minden autónkhoz teljes körű átvizsgálási lehetőséget biztosítunk!

KE-OR Car Kft.
Ha számít a minőség és a megbízhatóság!