Hely képe

Kop-Ka Zrt.

Cím:
Szabadság utca 56. Tamási, 7090 Kop-Ka Zrt. Központi Irodája
Telefon:
+36 74 471 233; + 36 30 351 2638
Email:
kozpont@kopka.hu
Web:
http://www.kopka.hu/

Cégünk a tamási székhelyű Kop-Ka Zrt. 2007-ben jogutódlással alakult át a korábbi – 70 éves múltra visszatekintő – azonos nevű szövetkezeti formából.

A mai Kop-Ka Zrt. legelső jogelődje 1946-ban jött létre, Tamási Földműves Szövetkezet néven. A hatvanas évek végén aztán megalakultak az ÁFÉSZ-ek. A társaságunk jogelőd szövetkezete – Kop-Ka névvel – 1971 óta működik. Sokakban felmerül a kérdés, hogy honnan kapta ezt a Kop-Ka nevet. Ezen a területen, amelyet az üzlethálózat a tamási székhellyel körbeölel – a város 30 kilométeres vonzáskörzetét – két meghatározó folyó van: a Koppány és a Kapos. Ezen folyók kezdőbetűiből alakult ki a név, és tulajdonképpen a Koppány és a Kapos menti települések ellátásáért felelő szövetkezet lett a Kop-Ka. Az idő előrehaladtával társaságunk kiegészült a tolnai, valamint a bátaszéki Coop csoport  üzleteivel.

Fő tevékenységünk élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem, melynek keretében a Coop országos üzlethálózathoz csatlakozva Magyarország Dél-dunántúli Régiójában, Tolna megyében összesen 40 kiskereskedelmi egységet üzemeltetünk.

Üzleteink az alábbi településeken találhatóak meg: Tamási, Pári, Simontornya, Nagykónyi, Koppányszántó, Iregszemcse, Nagyszokoly, Magyarkeszi, Felsőnyék, Regöly, Szakály, Szárazd, Gyönk, Varsád, Szakadát, Diósberény, Udvari, Hőgyész, Mucsi, Dúzs, Tolna, Gerjen, Mözs, Bogyiszló, Fadd, Alsónyék, Báta, Bátaszék, Várdomb.

Az elmúlt években jelentős volumenű fejlesztéseket hajtottunk végre mind megjelenésünk terén – Coop boltmegújítási program -, mind informatikai rendszerünk bővítése és friss áru termékkör forgalmazás területén. Üzletink csatlakoznak a Coop törzsvásárlói rendszerhez, amelynek keretében hűséges vásárlóink változatos akciókban és különleges nyereményjátékokban vehetnek részt. A Coop hálózathoz csatlakozva hetente országos és régiós akciókkal találkozhat minden kedves vásárlónk. Célunk a szolgáltatási lehetőségeink bővítése és a színvonalas, minőségi kiszolgálás megvalósítása, melynek kapcsán üzleteink méltán megfelelnek a “Coop a jó szomszéd” szlogenjének.

A kiszolgálás minősége nagyon fontos számunkra, ahogy az is, hogy a vevőinket barátságosan, mosolygósan fogadjuk, mindemellett szakmailag is helytálljunk.

Legfontosabbak a vásárlóink, meg akarunk felelni az igényeiknek, és igyekszünk megköszönni is a támogatásukat, azt, hogy minket választanak.

Arra törekszünk, hogy a vevőinkkel, partnereinkkel jó kapcsolatot ápoljunk, jó minőségű termékekkel jelenjünk meg üzleteink polcain.

Ebben a szellemiségben éljük a hétköznapjainkat, reméljük, legalább még 70 évig.

Kérem legyen Ön is Vásárlónk, szeretettel várjuk üzleteinkben.

Tisztelettel:

Viola Szabolcs

Vezérigazgató