Hely képe

MADER Logisztikai és Szolgáltató Kft.

Cím:
Turai út 312/57. Hatvan, 3000
Telefon:
+36 37 544 214
Email:
hu@mader-logistik.com
Web:
http://www.mader-logistik.de/hu.html

Ha manapság intelligens logisztikáról beszélünk, ez alatt sokkal több mindent értünk, mint csupán azt, hogy egy árut A pontból B pontba szállítunk. A logisztika teljes hatékonysága és dinamikája az egyes rendszerek és folyamatok integrációjában tud csak kiteljesedni. A Mader ezeket a folyamatokat a szerződéses logisztika és a többutas göngyöleg-logisztika keretében intelligens és hatékony megoldásokká egyesíti.

Alkalmazottaink nem csak ott veszik át a terepet, ahol az Ön gyártószalagja végződik. A Mader mint az Ön megbízható partnere mindennemű logisztikai kihívást és számos logisztikához közeli feladatot vállal a teljes értékteremtési lánc mentén. Tevékenységünk kiterjed a kellő időben történő árubeszerzéstől az Önök késztermékeinek kiszállításán keresztül egészen a kifinomult IT-alapú készáru- és tárolóeszköz-menedzsmentig.

Számoljanak velünk, ha egyes logisztikai folyamatait ki szeretné szervezni, hogy alaptevékenységéhez teret szeretne nyerni. Saját telephelyeinket szükség esetén közelebb hozzuk Önhöz.

Egy dinamikus piacon az Önök igényei által és azokkal együtt növekedünk. Önökkel együttműködve olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek hajszálpontosan igazodnak cége szükségleteihez, és minden lépésnél a legkorszerűbb kommunikációs eszközökkel támogatjuk Önt. Koncepcióinkat már évtizedek óta folyamatosan fejlesztjük, és többszörösen, a legnehezebb körülmények között teszteltük, illetve alkalmaztuk őket – ennek ellenére szolgáltatásaink mindig az Önök igényeire szabottak maradnak.

Mint hozzáértő és rugalmas szolgáltató precízen összehangolt folyamatokat, abszolút pontosságot és tökéletes kiszolgálást biztosítunk Önnek. Mindemellett számos értékes többletet is nyújtunk, amelyek érezhetően megkönnyítik cége mindennapjait.

Miért éppen a Mader? Mert mi készen állunk bármilyen kihívásra

A Mader cég hagyományos középvállalkozásként indult, majd az évek során nemzetközi szolgáltatóvá és az integrált logisztika elismert szakértőjévé nőtte ki magát. Ma a Mader költséghatékony és rendkívül rugalmas megoldásairól, legkorszerűbb technológiáiról és intelligens logisztikai koncepcióiról ismert.

Kiválóan képzett és folyamatosan továbbképzett szakembereink a logisztikát nem csupán foglalkozásuknak, hanem hivatásuknak és szenvedélyüknek is tekintik. Munkatársaink hatékonysága és eredményessége elsősorban annak köszönhető, hogy az évtizedek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek, ugyanakkor a logisztikai feladatokat sohasem tekintik csupán rutinfeladatoknak, hanem mindig új kihívásoknak is.

A képességünk, hogy minden ügyfelünk számára testre szabott koncepciókat dolgozzunk ki, értékes partnerré tesz bennünket. A legbonyolultabb helyzetekben is megbízóink szemszögéből, vállalkozói szellemben cselekszünk. A Mader kezdettől fogva a legnagyobb tervezési és költségbiztonságot nyújtja Önnek.

Cégünk fennállása óta a komplett logisztikai szolgáltatás elvét képviseli – az újrafelhasználható csomagolóeszközök tisztításától kezdve a nyersanyagok rendelkezésre bocsátásán keresztül egészen a készáru kiszállításáig. Ügyfeleink ebben megbízható és bizalomraméltó partnernek tekintenek bennünket, aki igényeik szerint zökkenőmentesen beilleszkedik értékteremtő folyamataikba, és komplett folyamatokat önállóan, hozzáértően elvégez – bármely kívánt helyszínen, mindig ott, ahol éppen szükségük van rá.

Tevékenységünket mindig nagyfokú felelősségünk tudatában és azzal a célkitűzéssel végezzük, hogy mérhetően növeljük ügyfeleink értékteremtő és versenyképességét.