Hely képe

Materasso Matrac

Cím:
Fő utca 1. Vecsés, 2220
Telefon:
+36 20 521 6957
Email:
info@materasso.hu
Web:
https://materasso.hu/

Megbízható, kiváló minőségű gyógymatracokkal, ágyrácsokkal, fenyőbútorokkal és alvást kiegészítő termékekkel, mint párna, paplan, ágybetétvédő állunk rendelkezésedre.

Üzleteinkben nagy raktárkészlettel, gyors szállítási határidővel és megfizethető árakkal várunk.

A MATERASSO- 2002 Kft 15 éve magyarországi disztribútoraként kis és nagykereskedelmi tevékenységi körben forgalmazza a MATERASSO termékeket. A MATERASSO céget 22 éve 1995-ben alapították.

Fő tevékenységként egészségügyi és ortopédiai matracok, antiallergén paplanok és párnák gyártása lett meghatározva. A központi gyárban a kezdeti időkben olasz technológiával indult el a gyártás, melyet jelenleg már döntően és meghatározóan az európai szinten is élenjáró német technológia váltott. A MATERASSO az elsők között jár az innovatív megoldások gyakorlatba ültetésében és a környezetbarát alapanyagok felhasználásában. 2009-ben indult el a kiváló minőségű kárpitos ágyak gyártása is, mely az ágybetét és alváskiegészítők gyártása mellett teljeskörű választékot kínál a pihentető alvás elérése érdekében. A magas szintű technológia lehetővé teszi a termékek egyedi igények szerint legyártását. Az egyéni igényeket méretben, keménységben, ortopédiai, antiallergén, esztétikai tulajdonságok szerint is testre tudjuk szabni. Termékeink a saját bolthálózaton túl elérhetőek az országos lefedettségű viszonteladói hálózatban illetve internetes felületünkön is.