Hely képe

MOP-CSI MOSODA

Cím:
Kossuth Lajos utca 42. Gödöllő, 2100
Telefon:
+36 70 431 9307
Email:
mosoda@mopcsi.hu
Web:
http://www.mopcsi.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 18:00
Kedd:
08:00 - 18:00
Szerda:
08:00 - 18:00
Csütörtök
08:00 - 18:00
Péntek:
08:00 - 18:00
Szombat:
09:00 - 12:00
Vasárnap:
-

A MOP-CSI Clean Kft. 2004 óta nyújt takarítási szolgáltatásokat, irodai háttérrel, professzionális szinten. Cégünk arra törekszik, hogy partnerei legnagyobb megelégedésére végezze el a rábízott feladatokat.

Fő tevékenységeink:

  • raktárak, irodaházak, egyéb intézmények napi és nagytakarítása
  • gyárak – üzemek takarítása
  • speciális takarítási feladatok ellátása építkezés, festés utáni nagytakarítás
  • mosodai szolgáltatások (mosás, vasalás)

A megrendelőinknél végzett munkát rendszeresen ellenőrizzük, törekszünk a folyamatos kapcsolattartásra, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat minél hamarabb meg tudjuk oldani. A megrendelőnél helyszíni ellenőrzést tartunk, amely tisztasági ellenőrzésből áll, ezt minden munkatársunkra kiterjesztve. Munkatársainknál alapvető követelmény a hibátlan munkavégzés, az udvariasság és az igényesség. A takarító személyzet tagjai erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek. A Megrendelő igényeihez maximális alkalmazkodunk.

Fenti felsorolásból is látszik, hogy különböző tevékenységi körökben működő intézmények napi- és nagytakarítási feladatait professzionális szinten, a megrendelő igényeihez igazodva, a megrendelő megelégedésére látjuk el.

Igény esetén háztól-házig szállítás, rövid határidő reggel beadja – este viheti.

SZOLGÁLTATÁSAINK: Lakossági Ügyfelek részére

Ez a szolgáltatásunk elsősorban háztartási textíliák tisztítására alkalmas, azonban az asztalterítők ágyneműk és egyéb a lakásban megtalálható textiltermékek mellett vállaljuk minden felsőruházati termék mosását, amelyben a kezelési útmutató erre lehetőséget ad. Így vállaljuk ingek, nadrágok, pólók, dzsekik, síruhák, tolldzsekik stb. mosását.

Üzletünkben kizárólag piperemosást végzünk, vagyis az egyes ügyfelek ruháit elkülönítve kezeljük.

A ruhákat kis kapacitású gépeken kizárólag jó minőségű környezetkímélő mosószerekkel és adalékanyagokkal mossuk. A mosás, szárítás teljes időtartama alatt szemelőt tartjuk a textília jellemzőit és ennek megfelelően választjuk meg a használt mosószereket, illetve a mosás és szárítás hőmérsékletét. Az alapos mosást gondos kézi vasalás követi, amely során minden apró gyűrődést igyekszünk kisimítani.

VEGYTISZTÍTÁS

Vegytisztító szolgáltatásunk kiterjed minden olyan felsőruházati-lakástextil termékre, amely kezelési útmutatója a perklór-etilénes tisztítást teszi lehetővé, “P” jelzést vagy vegyileg tisztítható feliratot tartalmaz.

Vegytisztító szolgáltatásunkat ennek megfelelően, korszerű, zártrendszerű számítógép vezérelt géppel végezzük.

A gépi tisztítást megelőzően minden egyes ruhadarabot egyenként a lehető legnagyobb odafigyeléssel átnézzük és a rajta található szennyeződéseket a jellegüknek leginkább megfelelő szerrel kezeljük.

A gépi tisztítás során az oldószerhez különböző adalékanyagokat keverünk, így használunk tisztítás erősítőt a jobb tisztítóhatás elérésének érdekében.

Ezt követően a termékeket vasalóasztalon gondos kézimunkával készre vasaljuk vagy gőzöljük.

Üzletünkben az elkészült ruhákat vállfán tároljuk és nejlonborításban adjuk át ügyfeleinknek, amennyiben igénylik a könnyebb szállítás érdekében ruhájukat szakszerűen összehajtogatjuk úgy, hogy azok a lehetőségek szerinti legkisebb mértékben gyűrődjenek.

BŐRTISZTÍTÁS

Cégünk egy olyan Szűcs Műhellyel szerződött le aki 1984 óta foglalkozik bőr termékek (bőrkabátok, bőrdzsekik, irhabundák, szőrmebundák, motoros bőrruhák) tisztításával, festésével, javításával, átszabásával.
Egy új ruhadarab árának töredékéért felújítjuk az elszennyeződött, elszakadt, megkopott bőrdzsekiét, bőrkabátját, vagy bundáját.

SZŐNYEG TISZTÍTÁS

2013- tól ügyfeleink kérését igényét figyelembe véve anyag-és mérettől függetlenül vállalunk szőnyegtisztítást háztól-házig szolgáltatással, heti kétszeri hétfő és pénteki szállítással.