Hely képe

MTD Hungária Kft.

Cím:
Dózsa György út 1. Nemesvámos, 8248
Telefon:
+36 88 515 500
Email:
mtdhungary@mtdproducts.com
Web:
http://www.mtdhungaria.hu/

Az MTD Products Inc. története több mint 80 évvel ezelőtt kezdődött és 1932-es alapítása óta a mai napig családi tulajdonban van. A „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám– és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban található. Néhány év alatt a cég, mint kiemelkedő minőségű sajtoló- és présszerszámok gyártója szerzett magának hírnevet, majd hamarosan az autóipar egyik legnagyobb beszállítójává lépett elő. 1958-ban kezdte meg az MTD a kertápolással kapcsolatos termékkör fejlesztését és gyártását, ekkor készült el az első, kézzel tolható benzinmotoros fűnyíró és ezzel a vállalat további orientációja véglegesen eldőlt.

1996-ban jött létre a cég magyarországi leányvállalata, az MTD Hungária Kft., ezzel kezdetét vette egy modern és innovatív fűnyírógyártás a Veszprém megyei kistelepülésen – Nemesvámoson, növelve az európai értékesítést és elősegítve a márka kelet-európai centralizációját.

Az MTD sikere a következő alapelveknek köszönhető, melyek ma is ugyanúgy őrzik jelentőségüket, akár csak az alapításkor:

  • az alkalmazottak megbecsülése,
  • kiemelt szintű tudásmenedzsment,
  • a műszaki innováció fontossága,
  • ügyfél-elégedettség.

Szenvedéllyel tervezünk, fejlesztünk és gyártunk kiváló termékeket és szolgáltatásokat, melyek használatával vásárlóink világszerte élvezettel ápolják és szépítik kertjeiket.

 

Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések.