Hely képe

Műszakvezető

Cím:
Liebner Dűlő Újhartyán, 2367
Telefon:
+36 70 324 6556
Email:
allas@mould.hu
Web:
http://www.mould.hu/

A Mould Kft. állásajánlatot hirdet Műszakvezető pozícióba Újhartyánon!

Munkavégzés helye: 2367 Újhartyán, Liebner dűlő 0.

 

Cégünk 20 éve foglalkozik műanyag feldolgozással, és ezt 18 fröccsöntő géppel teszi. Azon, hogy a termelés zavartalan legyen, elkötelezett csoport dolgozik nap, mint nap. A Csapatra jellemző, hogy az egyedi és egyben váratlan helyzeteket kifogások nélkül kezelik. Büszkék vagyunk arra, hogy a termelés fontosságát szem előtt tartva, a kollégák feladataiknak úgy tesznek eleget, hogy az esetleges fennakadásból vevőink mit sem vesznek észre, rendeléseik határidőben, minőségben megérkeznek részükre.

 

Műszakvezető munkatársként a rád bízott dolgozók koordinálásában és a termelés gördülékennyé tételében számítanánk Rád. Feladatod lenne a termelési tervhez tartozó gyártási megbízások teljesítése, minőségi és mennyiségi követelmények betartása mellett. A termelési folyamatok irányítása, felügyelete, koordinálása, ellenőrzése és folyamatos optimalizálása. Minőségi eltéréseknél, illetve magas selejtarány esetén a hiba okának megállapítása, minőségirányítással együttműködve a hiba okának megszüntetése és dokumentálása. Termelés során felmerülő akadályok, problémák elhárítása a karbantartók segítségével. A beosztott munkatársak szakmai felügyelete, munkájuk koordinálása, az üzemi folyamatok operatív irányítása. A termeléshez tartozó adminisztráció vezetése, riportok készítése az üzemvezető részére.

Tehát, mi egy olyan személyt keresünk, aki hozzáállásával és kitartásával képes és hajlandó elsajátítani az ehhez szükséges ismereteket. Amiben támogatni tudunk, hogy a kollégák tudásukat és szakmai tapasztalatukat megosztva veled, segítenek minden nap abban, hogy napról napra több sikered legyen. Kihívás? IGEN. Ha nincs jártasságod ilyen területen, de gépkezelésben, gépbeállításban tapasztalt vagy, akkor ne fogd vissza magad!

Önéletrajzodat a következő email címre küldd: allas@mould.hu várjuk, vagy érdeklődj a 06 70 324 6556-os telefonszámon.