Hely képe

Napra Forgó Nonprofit Kft.

Cím:
Budai út 7/b Érd, 2030
Telefon:
+36 23 520 683; +36 23 520 682
Email:
iroda@napra-forgo.hu
Web:
http://napra-forgo.hu/

A Napra Forgó Nonprofit Kft. célja, hogy a munkaerőpiacon hátrányos helyzetű, elsősorban megváltozott munkaképességű munkavállalók munkaerő-piaci (re)integrációját támogassa. Módszereinkben mindig törekszünk újszerű, innovatív megoldások bevezetésére, melyek a szakmai tapasztalatainkon alapszanak, és az integrált foglalkoztatási rehabilitációt támogatják.

Egy jó partner megtalálja az összhangot, érzi a ritmust, tudja a helyét, mert számára semmi sem fontosabb, mint a csapat sikere.  Légy velünk sikeres!

SzolgáltatásainkCégünk alapvető szemlélete a rugalmas hozzáállás és az innovatív gondolkodásmód. Ha szolgáltatásaink között nem talált olyat, ami a problémáját megoldaná, keressen meg minket.  Potenciális partnereinket közös gondolkodásra hívjuk. Nyitottak vagyunk minden olyan egyedi ötletre és megkeresésre, ami kölcsönösen előnyös együttműködéshez vezethet.

For-benefit modell alapján működő innovatív, rugalmas munkaerő-piaci  megoldások, munkaerő-szükséglet optimális tervezése, alternatív HR megoldások megváltozott munkaképességű személyeknek is.