Hely képe

Nissin Foods Élelmiszerek Magyarországi Kft.

Cím:
Momofuku u. 4. Kecskemét, 6000
Telefon:
+36 76503 293
Email:
toborzas@nissin.com
Web:
https://www.nissinfoods.hu/

Nissin Foods Kft. egy folyamatosan bővülő „válságálló” multinacionális élelmiszeripari vállalat, amely a népszerű gyorsan elkészíthető ételek előállítására szakosodott.

Dolgozz a Nissin Foods Kft.-nél! Folyamatosan keresünk kollégákat!
Aktuális pozíciókról tájékozódj itt: Nyitott pozíciók – Nissin Karrier

EGY FORRADALMI ÖTLET SZÜLETÉSE ÉS TERJEDÉSE

Momofuku Ando-t, a Nissin Foods alapítóját az a meggyőződése juttatta el a Chicken Ramen, az első instant tésztaétel megalkotásáig, miszerint „a béke akkor jön el a világba, ha minden embernek lesz elég élelme”.

Ez a meggyőződése akkor alakult ki, mikor a II.Világháború után éhező embereket látott hosszú sorokban az élelmiszerek feketepiacain.

Ami Ando urat az éhezés elleni harcra buzdította, ma a Nissin Foods alapvető filozófiája.

A Chicken Ramen 1958-as bemutatása egy teljesen új piacot és iparágat teremtett. Azóta az instant tészta egy világszerte kedvelt élelmiszerré vált. Globális méretű gyártóként a Nissin Foods célja, hogy segítsen megoldani a világszerte súlyosbodó élelmiszerellátási gondokat, szem előtt tartva, hogy „egy egészséges, kiegyensúlyozott élelmiszer megalkotása a társadalmat szolgálja”.

Ezen alapelv tiszteletben tartásával a Nissin Foods folytatja aktív közreműködését a WINA (World Instant Noodles Association https://instantnoodles.org/en/), azaz a Világ Instant Tészta Szövetség munkájában, melynek keretében, például a katasztrófa sújtotta területek lakóinak küldenek instant tésztát gyorssegélyként.

A NISSIN MINŐSÉGI GARANCIA

A minőség a filozófiánk. Felelős élelmiszergyártóként a Nissin Foods a minőséget abszolút prioritásként kezeli. Minden tevékenységünket úgy végezzük, hogy minden egyes termékünk kiérdemelje vevőink bizalmát, mert tiszteletben tartjuk vevőink minőséggel és élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos elvárásait.

ÉLELMISZER MINŐSÉGÜGYI TANÚSÍTVÁNYOK

A Nissin Foods Európában forgalmazott termékeit a Nissin Foods Kft. gyártja a magyarországi üzemében. Ez a gyár rendelkezik IFS (International Food Standard) emelt szintű, valamint BRC ’A’ minősítésű tanúsítványokkal. Mindezek garantálják, hogy gyárunkban az élelmiszergyártás szabályozott, ellenőrzött körülmények között és biztonságosan folyik. Termékeink előállítása az EU előírásai szerint történik, ezért megfelelnek a nemzetközi élelmiszerminőségi elvárásoknak. A Nissin Foods Kft Minőség Politikájában rögzítette, hogy kizárólag genetikailag módosított organizmusoktól (GMO) mentes termékeket gyárt , valamint felelősséggel és az előírásoknak megfelelően kezeli az allergén alapanyagok felhasználását.