Hely képe

OTTO FUCHS Hungary Kft.

Cím:
Búzavirág u. 12. Tatabánya, 2800
Telefon:
+36 34 516 500
Email:
info@otto-fuchs.hu
Web:
http://www.otto-fuchs-hungary.com/

Az OTTO FUCHS Hungary Kft. Tatabányán 2010. augusztusa óta az OTTO FUCHS csoport 100%-os leányvállalataként működik. A cég mintegy 400 dolgozójával prémium autómárkák alapfelszereltsége számára gyárt könnyűsúlyú alumínium kerekeket automatizált és összehangolt termelési folyamattal. A magas fokú automatizáltság, és a hozzá igazított dizájn nagymértékben segíti a kerekeknél a súlycsökkentést és gazdaságosabb előállítást.

Az OTTO FUCHS Hungary kovácsolt kerekei funkció és minőség szempontjából teljesítik az autógyártók legmagasabb elvárásait is. A kiépített kapacitással 1,3 millió kereket lehet gyártani 15 és 18 coll átmérő mérettartományban.

OTTO FUCHS cégcsoport

A fémfeldolgozás úttörőjéből gazdag tapasztalati bázison erőteljes innovációs erő és kreatív gondolkodás által az évek során létrejött egy stabil cégcsoport, ami ma a nemzetközi csúcsokra tör.

2014-ben a 8.700 dolgozó meinerzhageni központtal és leányvállalatokkal Európában valamint a Tengerentúlon 2,32 milliárd EUR forgalmat generált

OTTO FUCHS KG – a központi gyár

Kovácsolás, extrudálás és gyűrűhengerezés

Innovatív fejlesztési partnerként állunk egyedi koncepciókkal és megoldásokkal az alábbi iparágakban

  • repülőgép és űripar
    autóalkatrész gyártás
    építőipar valamint
    gépgyártás

vevőink rendelkezésére. Vevő orientált ügyfélkezelés és több évtizedes anyag és gyártási eljárás Know-How-nk célzott használata a kovácsolás, extrudálás és gyűrűhengerezés területén mindig újabb és versenyképesebb termékeket hoz létre.

Innovatív alumínium-, magnézium-, titán- és nikkelötvözetből készülő félkész termékek és alkatrészek azok a termékeink, amelyeket zárt értékteremtési láncon keresztül – alapanyag előállítástól az átalakítási folyamaton keresztül a beépítésre kész megmunkálásig – gyártunk és fejlesztünk vevőink számára. A saját laborunk nem csak az anyagok állandó minőségi felügyeletét biztosítja, hanem vevőink termékötletei számára új ötvözeteket fejleszt.

Magas teljesítményű anyagoknak aduk formát és funkciót.