Hely képe

RITZ Mérőtranszformátor Kft.

Cím:
Gábor Dénes utca 1. Kecskemét, 6000
Telefon:
+36 76 504 010

A RITZ csoport tudást és szenvedélyt jelent a mérőtranszformátor gyártásban, alapítása óta kezességet vállal egy magasabb minőségért a mérőváltók készítésében.
A kis- és középfeszültségű váltók, érintésvédett áram-sínrendszerek és a speciális felhasználású teljesítménytranszformátorok gyártása terén vezetőnek számító Ritz-et 1904-ben alapították. A mára nemzetközileg tevékeny vállalat hamburgi székhelyével három telephelyet fog össze Németországban, valamint négy továbbit Ausztriában, Magyarországon, Kínában és az Amerikai Egyesült Államokban.

A RITZ Mérőtranszformátor Kft. 1997-ben kezdte meg a tevékenységét Kecskeméten elsőként egy bérelt csarnokban. A magyarországi vállalat fokozatos fejlődésével a vasmaggyártástól a szekundertekercselésen át eljutott a primertekercselésig, napjainkban a félkész és kész váltók teszik ki a termelésünk döntő részét. Termékeink megjelennek a háztartási kisgépekben, épület gépészetben, erőművekben, elektromos vasúti közlekedésben.

2016 óta új telephelyen folyik a termelés, saját finanszírozás keretén belül 2015 májusa és decembere között épült fel egy 7200 négyzetméteres modern gyártócsarnok és egy 470 négyzetméteres irodaépület.
Modern munkakörülmények, klimatizált gyárépület, családias hangulatú, közvetlen, támogató vállalati kultúra jellemez bennünket.

Aktuális karrierlehetőségeinkről a központi telefonszámon szívesen adunk tájékoztatást.