Hely képe

Rolla Invest Zrt.

Cím:
Petőfi Sándor u. 137. Szigetszentmiklós, 2310
Telefon:
+36 24 887 250
Email:
rolla@rolla.hu
Web:
http://rolla.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:30 - 16:30
Kedd:
07:30 - 16:30
Szerda:
07:30 - 16:30
Csütörtök
07:30 - 16:30
Péntek:
07:30 - 16:30
Szombat:
-
Vasárnap:
-

A magyar tulajdonban lévő ROLLA cégcsoport több mint 25 éve aktív résztvevője a belföldi nyílászárópiacnak.

A tagvállalatok közreműködésével egymásra épülő és egymást kiegészítő komplett termék- és szolgáltatás csomagot kínálunk partnereinknek, a tervezéstől kezdve, az előkészítésen, felmérésen és anyagszállításon át egészen a kivitelezésig.

A ROLLA cégcsoport tagjai és tevékenységei:

 • ROLLA INVEST ZRT. – a cégcsoport vezető vállalkozása.
  Fő profilja fémszerkezetek, SCHÜCO profilból gyártott kül- és beltéri alumínium nyílászárók, függönyfalak, világító átriumok, üvegtetők gyártása és kivitelezése. 2014-től megkezdődik a műanyag nyílászárók gyártása is, ezzel újabb terméktípussal bővítve a cégcsoport szolgáltatási körét. A gyártási és kivitelezési tevékenység mellett a cég ingatlanfejlesztéssel és a leányvállalatok részére nyújtott menedzsment szolgáltatással is foglalkozik.

 

 • ROLLA ART TERVEZŐIRODA KFT.
  A cég alumínium szerkezetek szakági tervezésével és gyártás­előkészítésével foglalkozik, szervesen kapcsolódva a ROLLA INVEST Zrt. gyártó és kivitelező tevékenységéhez.

 

 • NOVOFERM HUNGÁRIA KFT.
  A cég a német NOVOFERM csoport széleskörű, minden igényre megoldást kínáló, magas minőségű acél nyílászáróit forgalmazza. Kínálatában megtalálhatók: acéltokok, és acélajtók, tűzgátló- és többcélú ipari ajtók, lakossági billenő és szekcionált garázskapuk, ipari kapuk, redőnykapuk, redőnyrácsok,valamint komplett rakodórendszerek.

 

 • WESTAG HUNGÁRIA KFT.
  A vállalkozás a német Westag&Getalit AG által gyártott beltéri faajtók, valamint hozzájuk tartozó vasalatok, kilincsek, zárak, ajtópántok, ajtócsukók és egyéb kiegészítők értékesítésével foglalkozik. A faajtó családok mind formai megjelenésükben, mind választható színvilágukban maximálisan követik a modern belsőépítészeti trendeket. A standard ajtókon túl a cég kínálatában a speciális igényeket is kielégítő, tűz- ill. füstgátló, hanggátló, biztonsági-bejárati, vizes- és nedvestéri valamint sugárvédelmi funkciós ajtók is megtalálhatók.

A cégcsoport 2012 nyarán költözött új, szigetszentmiklósi telephelyére, ahol egy modern irodaház, egy jól felszerelt gyártócsarnok és egy nemrégiben kialakított magasraktár rendszer biztosít ideális körülményeket az alumínium, acél, fa és újonnan műanyag nyílászárók gyártásához és forgalmazásához.