Hely képe

Rolling Door Kft.

Cím:
Bajcsy Zs. út 90. Érd, 2030
Telefon:
+36 23 377 550
Email:
rollingdoor@rollingdoor.hu
Web:
http://rollingdoor.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:30 - 17:00
Kedd:
08:30 - 17:00
Szerda:
08:30 - 17:00
Csütörtök
08:30 - 17:00
Péntek:
08:30 - 16:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

A Rolling Door Kft. 2000 októberében alakult és ekkor nyitottuk érdi üzletünket is. 1995-ben kezdődött kapcsolatunk a garázskapukkal és az automatizálással. Máig is tökéletesen működő billenő garázskapukat gyártottunk a vásárlói igényekhez igazodva többek között kazettás lemez burkolással integrált személybejárós kivitelben akár hőszigetelő változatban is. Az egyre növekvő lakossági igények kielégítése céljából a kertkapuk és garázskapuk automatizálása is bekerült a tevékenységi körünkbe. Az akkoriban szerelt márkák közül a Proteco, V2, Lift Master, termékek kerültek felszerelésre számos szakmai tapasztalattal gazdagítva tudásunkat.

A billenő kapuk azonban lassan kiszorultak a piacról az amerikai típusú szekcionált garázskapuk Magyarországra érkezése után. Cégünk is jó néhány márkát és kivitelt értékesített és szerelt be az amerikai Raynor , Ammar, és Martin kapukból.

Az automatizálás során is kerestük a legmegbízhatóbb termékeket és ezért sok gyár termékeit próbáltuk ki.

2002 óta forgalmazzuk a Roger Technology gyártmányait és mint az utóbbi 10 év is bizonyítja, cégünk e márka elkötelezett és kiemelt forgalmazója lett a piacon. Számos termék tesztelésben is részt vettünk a Roger tolókapu motorok vezérlések és távirányító rendszerek terén.

Számos telepítő és kaputechnikával foglalkozó partnerrel büszkélkedhetünk, akik megelégedéssel telepítik a forgalmazott termékeinket. Szerelő munkatársaink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, kiemelt szinten ismerik az általunk forgalmazott termékek paramétereit.