Hely képe

S.I.S. Munkaruha bolt Kmd

Cím:
Olcsai-Kiss Zoltán tér 2. Körmend, 9900
Telefon:
+36 94 951 070
Web:
http://www.munkaruhazat.hu/

A S.I.S. Munkaruha Bolt minőségi ruházatot és védőfelszereléseket kínál a munkavégzéshez és az utcára egyaránt. Termékeinket online és offline elérhetik Webáruházunkban, illetve boltjainkban Szombathelyen, valamint Körmenden.

Üzleteinkben kizárólag kiváló minőségű, technikai lappal ellátott ruhákat; illetve technikai lappal és minősítéssel ellátott munkavédelmi felszereléseket árusítunk. Webáruházunkban és boltjainkban elérhetőek az általános munkaruházati termékek éppúgy, mint a hétköznapi ruházat nélkülözhetetlen kellékei, illetve az egyes szakmák speciális kellékei.

Termékeink közt megtalálhatók a hazai munkaruházati és munkavédelmi piac vezető termékei, továbbá próbálunk új, egyedi termékeket is bemutatni vásárlóinknak.
Termékskálánkat a vevőinktől beérkező igények alapján igyekszünk folyamatosan bővíteni, úgy, hogy a vásárlóink által támasztott követelményeknek meg tudjunk felelni.
Webáruházunk termékválasztékát napi szinten bővítjük, ezért kérjük, hogy rendszeresen látogasson vissza és böngésszen újdonságaink közül.

Szombathelyi üzletünk hétfőnként 8-16 óráig, keddtől péntekig 8-tól 17 óráig, szombaton 8-12-ig tart nyitva. Minden vasárnap zárva tartunk. Az online beérkező megrendeléseket a szombathelyi bolt nyitvatartási idejében dolgozzuk fel.

Termékeink túlnyomó többsége raktárkészletről érhető el, illetve boltunkban megtekinthető, felpróbálható.