Hely képe

Sanmina - SCI Magyarország Kft.

Cím:
Dr. Kóta József utca 2. Tatabánya, 2800
Telefon:
+36 34 515 600
Web:
http://www.sanmina.com/

A Sanmina-SCI Corporation a világ elektronikai bérgyártó iparának (EMS) egyik vezető vállalata. Mint piacvezető, teljes körű elektronikai szolgáltatást biztosít vásárlóinak elsősorban a kommunikációs technológia, hadiipar, űrhajózás, orvosi műszergyártás, gépgyártás, távközlési ipar, szórakoztatóelektronika és számítástechnika területén. A Sanmina-SCI gyártóegységei a világ minden stratégiailag fontos pontján megtalálhatók.
A cég 1980-as megalakulása óta vevőközpontú filozófiájának megfelelően a vásárlót helyezi előtérbe és értékteremtésre törekszik. Ma a Sanmina-SCI teljes körű gyártási szolgáltatást nyújt megrendelőinek mérettől, földrajzi elhelyezkedéstől és iparágtól függetlenül.

Sanmina-SCI Magyarország Kft. tatabányai telephelye 1997-óta működik. A gyáregység a Sanmina-SCI IMS illetve SGS divízió tagjaként teljes körű elektronikai bérgyártó, javító és logisztikai tevékenységet folytat. Az elmúlt tíz év során vevőink a világ legnagyobb elektronikai cégei közül kerültek ki a multimédia, az autóipari elektronika, a telekommunikáció területéről.