Hely képe

Smart Ingatlan Iroda Érd

Cím:
Riminyáki út 46. Érd, 2030
Telefon:
+36 30 425 0744
Email:
erd@smartingatlan.hu
Web:
https://smartingatlan.hu/

Felgyorsult az ingatlanpiac! Szálljon be velünk!

A SMART Ingatlan hálózatot a Duna House Cégcsoport tulajdonosai alapították, azzal a céllal, hogy a már bevált üzleti modellt felhasználva egy új, lendületes hálózathoz csatlakozás lehetőségét kínálhassák az ingatlanpiac iránt érdeklődő befektetők számára.  Az együttműködések során hatékony ingatlanközvetítői rendszert hoztak létre, a SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

Küldetésünk

Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan.

Vezérlő értékeink:

  • Korrektség
  • Szinergia
  • Ügyfélközpontúság
  • Növekedés, fejlődés
  • Eredményorientáltság

Tekintse meg irodánk ingatlan kínálatát!

Amennyiben ingatlant keres, adatbázisunkban több mint 8000 ingatlan közül válogathat.

“Az egyik legnagyobb dolog, ami az elmúlt években az ingatlanpiacon történt.”

A  SMART Ingatlan lendületes hálózatként az alábbi szolgáltatást biztosítja ügyfeleinek:

– Amennyiben ingatlant keres, adatbázisunkban több mint 8000 ingatlan közül válogathat

– Amennyiben ingatlanát szeretné eladni, úgy Kizárólagos megbízás esetén az ország egyik leghatékonyabb értékesítési formáját kínáljuk Önnek, hiszen ingatlana a SMART Ingatlan és a Duna House hálózatában regisztrált vevőkhöz is eljut, illetve mindkét cég weboldalán is megjelenik. Ezenkívül több száz, nem a hálózatunkhoz tartozó ingatlanirodával is együttműködünk  az ingatlanok eladásában.

– Eladó ingatlanához kérésére az Energetikai Tanúsítványt is elkészítjük Önnek.

– Ügyfeleinknek az ingatlanfinanszírozással kapcsolatban teljes körű Pénzügyi Szolgáltatást nyújtunk, legyen szó a legkedvezőbb banki hitel kiválasztásáról, lakástakarék-pénztár nyújtotta előnyök kihasználásáról, „CSOK” igénylésről vagy akár a legkedvezőbb lakásbiztosítás megkötéséről.

– CSOK Szakértőink ingyenesen (ahogy minden ingatlan vásárlással kapcsolatos szolgáltatásunk is díjmentes), tájékoztatják az elérhető kedvezmény összegéről, és az igénylés részleteiről.

– Kollégáink folyamatosan részt vesznek központi képzéseken. Így szaktudásukkal segítenek Önnek: a piaci ár meghatározásában, a hatékony hirdetési- és értékesítési metodikában, és a leendő vevővel folytatott tárgyalások lebonyolításában is.

Irodáink száma folyamatosan növekszik, így személyesen is az ország egyre több városában állunk rendelkezésre.

Éljen a SMART Ingatlan hálózat nyújtotta előnyökkel Ön is, legyen szó ingatlan vásárlásáról, eladásáról vagy ingatlan bérlésről, kiadásról!

Ismerje meg ingatlan szolgáltatásainkat részletesen vagy böngésszen az adatbázisunkban szereplő jelenleg több mint  8 000 ingatlan között pár gombnyomással a praktikus ingatlankeresőnk segítségével.
Munkánk sikere mérhető számokban, de az eredményesség leginkább ügyfeleink elégedettségében mutatkozik meg. Közülük néhányan írásban is megköszönték kollégáink munkáját, valamint hozzájárultak ezek megjelentetéséhez.