Hely képe

Sólyom Trans Kft.

Cím:
Horgásztó u. 16. Gödöllő, 2100
Telefon:
+36 20 920 4865
Email:
info@solyomtrans.hu
Web:
http://solyomtrans.hu/

DARUZÁS – DARU BÉRLÉS – ÁRUSZÁLLÍTÁS – ÖNRAKODÓS TEHERAUTÓK

Bizonyára ön kapcsolatban áll az építőiparral, esetleg az épület gépesítéssel, de ha minket keresett meg azt biztosan állíthatjuk hogy jelentősebb terheket, tárgyakat kíván a helyükre daruzni vagy/és szállíttatni. Ebben az esetben ön a legjobb helyen jár. Társaságunk rugalmas feltételekkel és 30 év tapasztalattal próbálja kielégíteni az ön igényeit. A gyakorlott kollégák előrelátásának, gyakorlati felkészültségének és jó szervezésének köszönhetően ön biztos lehet benne hogy a legjobb szolgáltatást kapja, ahol az ön érdekei érvényesülnek!

piaci verseny megköveteli a vállalkozásoktól, hogy a lehető legjobb minőség garantálása mellett az elérhető legjobb árakon végezzék szolgáltatásaikat, így ennek figyelembevételével a daruzás, daru bérlés, a fuvarozás, az autó szervizelés, és a gumiszerelés is a legjobb árakon kerül kivitelezésre.

Szolgáltatásaink és ezzel egyidejűleg gépparkunk minőségét a folyamatos fejlesztések mellett 400m2-es szervíz csarnokunk garantálja, így azonnal reagálunk a felmerülő problémákra a gördülékeny munkavégzés érdekében.

Szolgáltatásaink átláthatóságát és következetességét MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány bevezetésével javítottuk, hogy a nemzetközi elvárásoknak is megfeleljen.

Ha fontos önnek a megbízhatóság és a költséghatékonyság a  KAPCSOLATOK menüpont alatt megtalálja elérhetőségeinket.
Partnereink elégedettsége lehetővé tette cégünk számára a folyamatos fejlesztések lehetőségét, így mára a daruzási feladatok elvégzéséhez 9 autódaru áll rendelkezésre, ezek garantálják a daruzási feladatok folyamatos ellátását 0-100 tonnáig!

Fő tevékenységünk, a daruzás mellett cégünk önrakodós (darus) teherautókkal, és autódarukkal végzendő daruzási és fuvarfeladatok teljesítésére specializálódott. Rendelkezünk önrakodós teherautókkal, melyek alkalmasak raklapos áruk, gépek, építőanyagok, villanyoszlopok, kábeldobok, kandeláberek szállítására, le és felrakodására külön autódaru bérlése nélkül. Áruszállításra több 24 tonna teherbírású nyerges kamionnal, nyitott és ponyvás pótkocsival állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Daruzási és áruszállítási szolgáltatásainkat az ország bármely pontján igénybe vehetik.

Daru bérlés szükségessége esetén, amennyiben ön építési engedély köteles munkát végez, lehetősége nyílik fizetésnél a fordított adózás nyújtotta kedvezményekre, mely a daruzás esetén csak a szolgáltatás netto árának fizetését jelenti.

A kért munkákat, úgy az áruszállítás, mint a daruzás, daru bérlés, a személy- és teherautó szerviz és a gumiszerelés tevékenységek esetében is, a legnagyobb körültekintéssel végezzük.

DARUZÁS – DARU BÉRLÉS – ÁRUSZÁLLÍTÁS – ÖNRAKODÓS TEHERAUTÓK

Amennyiben szükségük van a felsorolt szolgáltatások valamelyikére, forduljanak hozzánk bizalommal!