Hely képe

Sulyok László Fotográfus

Cím:
Budapest
Email:
sulaci@t-online.hu
Web:
http://sulaci.hu/

„Ne végy fel álarcot olyannal szemben, aki rád akar nézni!”

A tervezéstől kezdve egészen a minőségi nyomdai anyagok legyártásáig, kreatív csapatommal teljes körű projektmenedzsmentet biztosítok.

Vállaljuk fotográfiai és grafikai feladatok megoldását: portfoliók, fotókönyvek, naptárak kivitelezését, esemény-, és tárgyfotózást, modell közvetítést, arculattervezést, prospektusok, logók, weboldalak tervezését és szerkesztését.

Fotográfusként a sajtófotó (protokoll-, sport-, eseményfotók) és az alkalmazott fotográfia (illusztrációk, portrék, tánc-, divat- és tárgyfotók) területén szereztem gyakorlatot. 1994 óta számos fotóm jelent meg helyi újságokban, megyei és országos napilapokban, valamint belső terjesztésű divatmagazinokban, színházi katalógusokban, táncművészeti folyóiratokban és internetes honlapokon. Szakcikkeim, felvételeim 2001 óta folyamatosan jelennek meg a Foto Mozaik című fotográfiai folyóiratban, melynek 2007 tavaszáig szerkesztője voltam.

Mint ahogy a honlapomon is látjátok, nem csak divatfotózásokon veszek részt, rendezvényeken, esküvőkön, termékfotózáson ..

Amennyiben van kérdésetek, a fenti e-mail elérhetőségen megtaláltok!

Laci