Hely képe

TMX Mobile Solution Szerviz Kft.

Cím:
Budaörs 2040, vasútállomás mellett, nagy Tesco mögött
Email:
info@tmx.hu
Web:
http://tmx.hu/

A TMX Mobile Solution Szerviz Kft. az egyik vezető after-sales szolgáltatásokat nyújtó cég a régióban. Az 1997-ben, Telemax néven alapított Kft. fő profilja a mobiltelefonok javítása. Több mint 300 főt foglalkoztató cégünk többek között az alábbi gyártók hivatalos magyarországi szerviz partnere: Alcatel, Apple, ASUS, Blackberry, CAT, Huawei, Lenovo, LG, Samsung.

Legújabb büszkeségünk pedig, hogy az ASUS és a Lenovo is minket választott magyarországi szervizének. Cégünk hosszú évek óta a Samsung Electronics hivatalos európai szerviz központja, 2008-tól mi javítjuk a magyar, osztrák és Huawei telefonokat, modemeket, stickeket.

Napi szinten javítunk külföldről érkező telefonokat, például a HUAWEI Ausztria szerviz partnere is vagyunk. 3800 négyzetméteres szervizközpontunk Budaörsön található, a javításokat teljes ESD védelemmel ellátott és a legmodernebb munkaeszközökkel felszerelt, 1000 négyzetméteres, technológiailag fejlett munka környezetben végezzük. Technikusaink 160 teljesen felszerelt munkaállomáson közel 1500 hibás készüléket javítanak meg naponta.

Szolgáltatásaink:
Logisztika, Pre-Sales, Hálózat menedzsment, Javítás

Álláshirdetéseink: karrier
Jelentkezés: allas@tmx.hu