Hely képe

Treasure Budapest

Cím:
Aulich utca 5. Budapest 1054
Telefon:
+36 70 775 0804
Email:
treasure.budapest@gmail.com

A Treasure Budapest egy folyamatosan megújuló, magyar és külföldi divat-, ékszer- és kiegészítő tervezőket összefogó multibrand store. Üzletünk a belváros szívében, az Aulich utca 5. szám alatt várja a különleges, egyedi darabok szerelmeseit, azokat, akiknek fontos a magas minőség, és kifinomult stílussal rendelkeznek.

A Treasure több, mint egy átlagos designer üzlet. A Treasure vendégei igényeiknek megfelelően egyénre szabott
​ ​
stílustanácsadást, méretre gyártást, szabósági és tisztító szolgáltatást vehetnek igénybe egy kellemes, professzionális környezetben, ahol számunkra fontos vendégeink lelke és önképe. Célunk, hogy az általunk értékesített divattermékek által vásárlóink felszabadulttá, elégedetté váljanak, s e boldogság révén külsejük és belső világuk is kiegyensúlyozott legyen.

Exkluzív programjaink, estjeink, partyjaink lehetővé teszik, hogy vendégeink megismerkedhessenek egymással, partnereinkkel, divattervezőinkkel, így közelebb kerüljenek a hazai divatszcéna elismert szereplőihez.

Facebook oldalunkon divattervezőink legfrissebb anyagait, magazin megjelenéseit, a róluk szóló cikkeket, híreket, a Treasure üzlet fontos történéseit, illetve inspirációinkat osztjuk meg közönségünkkel. Szeretnénk, ha vásárlóink és követőink naprakészek lennének a magyar és külföldi divat világában, illetve közösségi oldalaink is olyan élénk, színes közösségi helyek lennének,​ mint a Treasure Budapest. Üzletünkben Anh Tuan, Barnoff, Cukovy, CSF, Elysian, Enjey, Je Suis Belle, konsanszky, Rafael Biro Keleti, Tóth Bori, USE unused, illetve Zigi brand szezonális darabjai vásárolhatók meg, amelyek olyan ékszertervezők kreatív és stílusos termékeivel egészíthetők ki, mint Etno, Eve by Eva Remenyi, Frangos-New Plan, NYD design, Rienne Creations vagy Vanda Ferencz.
​ ​
Légy naprakész velünk és viseld magadon Te is az exkluzív stílust!