Hely képe

Unifer Kereskedelmi Kft.

Cím:
Kesztölci út 15. Esztergom-Kertváros, 2509
Telefon:
+36 33 419 412
Email:
info@uniferkft.hu
Web:
http://unifer.hu/

Az Unifer Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy a termelő üzemek acél és szerelvény igényeit kielégítse. Esztergom-Kertvárosi telephelyünk fekvése és jó megközelíthetősége biztosítja vevőink kényelmes kiszolgálását. Esztergom és térségének legnagyobb acélkereskedésében várjuk magán és céges vásárlóinkat.

Az Unifer Kft. fő profilja acélok, rozsdamentes acélok, nemesacélok és színesfémek kis és nagykereskedelme. Kiemelt termékünk a forgalomtechnika területén használatos horganyzott csövek -oszlop- több átmérőben és hosszban. Észak-nyugat Magyarországon vevőink igényeit kulturált körülmények között, szolid árakkal, raktárról illetve rövid határidőre történő beszerzéssel elégítjük ki. Esztergom-kertvárosban 24000 nm-es területünkön 4100 nm fedett csarnokban tároljuk az anyagokat.
2000 májusa óta rendelkezünk ISO 9001 tanúsítvánnyal.

Az Unifer Kft. filozófiája: vevőink 100 %-os elégedettsége, gyors, rugalmas kiszolgálás, piacorientált árakon.

Kizárólagos területi márkakereskedője vagyunk a Lindab és Blachprofil2 és Böhler vállalatoknak.

Szolgáltatások:
– szakszerű anyagtárolás fedett csarnokokban
– műbizonylatolás
– biztonságos anyagmozgatás
– méretre vágás, darabolás
– házhoz szállítás

Unifer, ha cél az acél!

Forgalomtechnika

Cégünk egyik kiemelt terméke a forgalomtechnikában használatos táblatartó oszlopok kis és nagykereskedelme. Ezek anyaga horganyzott cső. Különböző átmérőben és hosszban közel 150 tonna állandó raktárkészlettel rendelkezünk. Forgalmazzuk még a terelőoszlopokhoz használt 40x40x2 méretű horganyzott zártszelvényt is.