Hely képe

Uniholz Kft. Vaskereskedés

Cím:
Kristályai út 1/A. Eger, 3300
Telefon:
+36 36 515 851
Email:
egervas@uniholz.hu
Web:
http://www.uniholz.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:30 - 16:00
Kedd:
07:30 - 16:00
Szerda:
07:30 - 16:00
Csütörtök
07:30 - 16:00
Péntek:
07:30 - 15:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Az építkezni, felújítani vágyó végfelhasználók, az építő- és gépipar, valamint a hasonló termékeket értékesítő viszonteladók számára széles választékot, színvonalas kiszolgálást és piacképes árakat kínálni folyamatos fejlődés mellett.

Cégünk 1990-ben alakult meg 100% magyar tulajdonosi háttérrel, családi vállalkozásként, mint helyi vaskereskedés, mely a hajdúnánási lakosok és vállalkozók vasanyag felhasználási igényeit volt hivatott kiszolgálni. Megalakulásunktól kezdve ügyeltünk arra, hogy mérsékelt áron, és kiváló minőségű anyagokat forgalmazzunk, minél szélesebb termékskálán. A fajtánkénti 50 termékről ma már több mint 3000 fajta termékkel állunk a vásárlók szolgálatára.

Jelenleg 50 fővel dolgozunk a cégcsoportban. Állandó átalakuláson megyünk keresztül, és folyamatosan próbálunk megfelelni a vevők által támasztott egyre nagyobb elvárásoknak minőségi, és korszerűségi szempontból egyaránt. Ezért is épült meg 1998-ban egy több mint 2500 m2 -es fedett, daruzható központi csarnok. Ennek köszönhetően a gyárakból leszállított anyagok fémtisztán, előkészítés nélkül is használható állapotban kerülnek a vásárlókhoz. Anyagféleségeink átölelik a szerkezetgyártásnál, és építkezésnél használatos szinte teljes termékskálát, mint például: I – U acélok, zártszelvények, betonacélok, csövek, laposvasak, köracélok, szögvasak, lemezek, síkhálók, rozsdamentes termékek, polikarbonát lemezek, kovácsoltvas termékek, stb. Azóta több vidéki városban is van lerakatunk: Debrecenben, Szegeden, Békéscsabán és Miskolcon, ahol hasonló kínálattal állunk vevõink rendelkezésére.

2013 nyara óta Nyíregyházi telephelyünk is várja vevőit a Tünde utca – Lapály utca sarkán.

A jövőbeni terveink között szerepel újabb telephelyek létesítése, a fõ telephelyen (Hajdúnánáson) vasfeldolgozó gépek üzembe helyezése, irodáink, épületeink korszerűsítése, és a kiszolgálás színvonalának további növelése. Cégünknél belső minőségirányítási rendszert vezettünk be, amely lehetővé teszi az áruk pontos nyomon követhetőségét és visszakereshetőségét. Ez a rendszer nem valamelyik ISO szabvány szerint működik, hanem célzottan a saját belső folyamataink szerint lett kialakítva, ezért rendkívül hatékony.

Beszerzési stratégiánk: a beszerzést illetően a nagyságrendi megtakarítások képezik az elsődleges célt; a Magyarországi és külföldi gyártókkal éves keretszerződést köt vállalkozásunk minden évben, ezért mindig versenyképesek áraink és szolgáltatásaink. Az import beszerzések lebonyolítására külön külkereskedelmi céget hoztunk létre. Mindent megteszünk azért, hogy elsősorban belföldön gyártott magyar termékeket kínáljunk partnereinknek; a külföldi beszerzés elsősorban a Magyarországon nem gyártott termékekre vonatkozik.

Végül folyamatosan törekszünk arra, hogy az általunk forgalmazott termékeket saját szállító járműveinkkel, rövid határidővel, pontosan juttassuk el vevőinkhez. Ennek megvalósítását segíti elõ az egyre több telephely (amelyek mindegyike rendelkezik saját szállító járművekkel) és a kor igényeihez igazodva az internetes vásárlást lehetővé tevő webshop is.

2015 áprilisától Egerben is megtalálnak bennünket a kapcsolat oldalon részletezett elérhetőségeken; májustól pedig a miskolci telephelyünk nyitott meg egy új, vevőbarát helyszínen.

Szolgáltatások

Acélipari termékek kis és nagykereskedelme ( vaskereskedés ):

– Betonacélok
– I-U-gerendák
– Zártszelvények
– Melegen- és hidegen hengerelt lemezek
– Hálók
– Köracélok

Szállítási díjak:

Áruszállítás (ennek díja a termékek típusától, az össztömegtől függ; részletes információkért keresse ügyfélszolgálatunkat)
Csomagként feladható áruk esetében a fizetendő díj a postai díj;
teherautóval történő szállítás esetén egyedi díjakat kell megállapítanunk, mert szeretnénk a legkedvezőbb díjakat adni partnereinknek, de ez fuvarszervezési tényezőktől is függ (és az útdíj bevezetése nem tette egyszerűbbé az életünket). Alapvető kérdés, hogy a kosárban van-e 6fm-nél hosszabb termék, mert ennek szállítása csak a nyergesvontatóval (kamion) oldható meg. Egyébként a normál tehergépjárművekkel szállítunk a lehető legközelebbi telephelyről, amennyiben módunkban áll.

Méretre vágás, hajlítás (egyedi árajánlat alapján)

Ipari gázok forgalmazása

Cégcsoportunkban nemcsak acéltermékeket és építőipari kellékeket kínálunk versenyképes piaci árakon, hanem

– vegyestüzelésű kazánokat is gyártunk, valamint

– acéllemezek egyedi, vagy sorozatban történő méretre vágását és hajlítását is vállaljuk

Az elérhető kapacitásokról, műszaki információkról részleteket a 06-30-267-86-70 számon kaphatnak tájékoztatást. Ha kapcsolatba lép velünk, jelezze, hogy az internetről szerzett tudomást cégünkről, és törzsvásárlóinknak kijáró kondíciókat adunk Önnek!