Hely képe

Väderstad Kft.

Cím:
Összekötő út 1. Kápolnásnyék , 2475
Telefon:
+36 22 709 000
Email:
infohu@vaderstad.com
Web:
http://www.vaderstad.com/hu

A Väderstad hajtóereje olyan sokoldalú talajművelő és vetőgépet gyártása, melyek, megbízható minőséggel és kiváló üzemeltetési jellemzőkkel rendelkeznek, függetlenül az alkalmazott termesztési rendszertől.

Minden Väderstad munkagép számos műveletet végez el egyetlen meneteben, mely olyan előnyöket eredényez, mint pl. csökkentett vetésidő és gépi üzemóra, valamint kisebb mértékű széndioxid kibocsátás és talajtömörődés. A hosszú élettarta, vlamint a magas használtgép érték a Väderstad munkaeszközökben történő beruházás gyors megtérülését eredményezi.

A Väderstad büszke arra, hogy a kollektíva közel 10 %-a dolgozik kutatás-fejlesztésben, újabb és újabb innovatív ötletekkel folyamatosan tökéletesítve a termékpalettát. A Väderstad számos levédett szabadalom tulajdonosa.

A vállalatot a 60as évek elején alapította  Rune és Siw Stark, melyet napjainkban négy gyermekük – Crister, Christina, Andreas és Bo Stark – irányít. Vezetésükkel a válllat a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, 12 saját taulajdonú leányvállalattal, valamint 900 alkalmazottal dolgozik.

A válalat értékei ma is az alapító, Rune Stark víziójára épülnek, ami nem más, mint “A modern mezőgazdaságot nagy hatékonyságú munkaeszközökkel és technológiával ellátni”