Hely képe

Bandur és Fia Fuvarozási Kft.

Cím:
Ipartelep u. 2. Inárcs, 2365
Telefon:
+36 29 370 945
Email:
bandur@bandur.hu
Web:
http://www.bandur.hu/

Vállalunk országon belül és az Európai Unióban egyaránt fuvarozási feladatokat daruzható ponyvás illetve szigetelt-dobozos pótkocsikkal.

Szolgáltatások:
– darabáru szállítás
– raklapos szállítás
– raklapszállítás

A Társaság bemutatása

A BANDUR ÉS FIA FUVAROZÁSI KFT. 1993-ban alakult,100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként működik, tulajdonosai Bandur Ádám, Bandur János és Bandur Zsolt. Az alapító tulajdonosok 2 generáción át tartó magas szintű belföldi és nemzetközi árufuvarozási tapasztalatokra építették a cég fő tevékenységi körét, illetve a napjainkban is dinamikusan és folyamatosan fejlődő új üzleti elképzeléseiket.

Cégünk üzleti filozófiája, a meglévő és leendő partnereink teljes körű kiszolgálását, és elvárásainak maradéktalan testre szabott végrehajtását jelenti.

Erőforrások bemutatása

Cégünk kamionflottája jelenleg 58 darab saját nyerges vontatóból, 1 db 18T és 1db 12T tehergépkocsiból áll.
Vállalunk országon belül és az Európai Unióban egyaránt fuvarozási feladatokat daruzható ponyvás illetve szigetelt-dobozos pótkocsikkal.

A flottához tartozó vontatmányok variálhatóságának köszönhetően többféle fuvartípus elvégzésére alkalmas a vállalkozásunk. Szerelvényeink, gépjárműveink mindegyike vámzárható, plombálható, műszakilag és esztétikailag kifogástalan állapotú jármű. Cégünk kapacitása igény szerint megbízható, összeszokott alvállalkozói körrel bővíthető.

Szolgáltatásunk színvonalának emelése érdekében, a teljes flottánkat WebEye és Skyshield GPS nyomkövető rendszerekkel szereltük fel, ami állandó láthatóságot, folyamatos helyzetismeretet biztosít a nap 24 órájában, ezen adatokat igény szerint megbízóink rendelkezésére bocsátjuk.
A gépjárművezetők mind saját alkalmazottak, akik folyamatos képzések eredményeként tisztában vannak a szükséges fegyelmi, biztonsági és adminisztrációs igényekkel, kötelezettségekkel.

A Bandur és Fia Kft telephelye Budapesttől 25 km-re, Inárcson, az M5 autópálya mellett található. A telephely zárt, elkerített, őrzött, szilárd burkolattal ellátott, saját terület, amelynek területén található a központi irodaépület, egy kamionok szervizelésére szakosodott fedett műhelycsarnok, raktárépület, kamion-autómosó, és saját üzemanyag töltőállomás.

A társaság fejlődése

Cégünk 2002-ben ISO 9001:2001 minősítést ért el.2005-ben sikeresen bevezettük az ISO 14001:2005 nemzetközi szabványnak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszert, amelyet 2013.01.05 -én megújítottunk.

Partnereinknek nyújtott szigorú minőségi követelményeken alapuló szolgáltatásainknak köszönhetően elismert, biztos bázissal rendelkező szereplői vagyunk a belföldi fuvarozói és logisztikai piacnak.