Hely képe

Bio-Market Kft. Ferihegyi Raktárak

Cím:
Széchenyi u. 60. Vecsés, 2220
Telefon:
+36 29 352578; +36 30 934 1161; +36 30 932 8211
Email:
biomarket@biomarketkft.hu
Web:
http://www.vecsesiraktarak.hu/

ÉPÜLETEK BÉRBEADÁSA RAKTÁROZÁSI ÉS IPARI CÉLOKRA

A Bio-Market Kft. 1991 alakult. A társaság tevékenységében a kezdeti időszakban a mezőgazdasági termelés és termeltetés valamint a térség kis gazdaságainak az integrálása volt domináns, de már a kezdetektől komoly jelentőséggel bírt a logisztikai tevékenység is.

Az évek során elsősorban a közgazdasági környezet változása következtében, a profitabilitás megőrzése érdekében mezőgazdasági tevékenységünket leépítettük és az ingatlanfejlesztés, logisztika, raktározás, raktár-gazdálkodási szolgáltatás vált meghatározóvá a társaság életében.

Ars poeticánk lényege, hogy a piac igényeinek megfelelő, a térségben legalacsonyabb áron, minőségi lehetőséget biztosítsunk azoknak a kisvállalkozásoknak, akik megtisztelnek minket azzal, hogy hozzánk fordulnak telephely igényükkel.

Bár szerződéseinket határozatlan időtartamra kötjük, üzleti partnereinkkel általában hosszú évekre szóló együttműködés alakul ki.

Csaknem egy évtizedig végeztünk logisztikai szolgáltatást olyan jelentős cégeknek mint pl. a Richter Gedeon Nyrt.,és szintén egy évtizedig vette igénybe raktárszolgáltatásunkat a Fővárosi Állat és Növénykert is. Jelenlegi partnereink között számos kisebb–nagyobb vállalkozás között megtalálható pl. a telepünkön regionális alközpontot működtető Digi Kft is.

Jelenleg Vecsés ipari övezetében, a Ferihegyi Repülőtértől 2 km-re , 5 hektár területű zárt, őrzött raktártelepen biztosítunk önálló egységenként használható épületbérleti lehetőségeket 100-300 m2-es épület egységekben, melyeket raktározásra vagy ipari tevékenység végzésére használhatnak bérlőink. Igény esetén az egységek összekapcsolásával nagyobb egységek is kialakíthatók.

Raktáraink

Raktáraink, műhelyeink zárt, őrzött raktártelephelyünkön találhatók. A raktárak és műhelyek kialakításánál az épületek szerkezeti adottságainak figyelembe vételével, a hozzánk forduló kisvállalkozások igényeit szem előtt tartva, kisebb önálló egységeket hoztunk létre.

Így találhatók telepünkön 96 -, 100-, 134-, 144-, 200-, 216-, 288 m2-es raktárak, melyek esetenként össze is kapcsolhatók és ezzel nagyobb egységek is létrejöhetnek.

Minden raktárhoz aszfalt út vezet, több raktár előtt rakodótér is található. Minden raktárunk biztonsági vasajtóval szerelt, de a biztonsági szempontok érdekében területünk napi 24 órában őrző-védő társaság által őrzött és biztonsági kamera rendszerrel is ellátott. Ezekért a szolgáltatásokért bérlőinknek nem kell külön díjat fizetniük, mint ahogy a telep karbantartási munkákért sem számítunk fel díjat.

Minden raktár teljes közmű hálózattal rendelkezik és almérő rendszerrel ellátott, ezzel biztosítva, hogy bérlőinknek csak az általuk ténylegesen felhasznált közmű díjakat kelljen megtéríteni.

Épületeink 220 és 380 V árammal ellátottak 3×32 A biztosítással, mely igény esetén növelhető.

Minden egységben elkülönített szociális helység van, minimálisan WC-vel, kézmosóval, de több raktárunkban, műhelyünkben zuhanyozó is rendelkezésre áll. A raktárak többségében található iroda, vagy annak kialakítási lehetősége adott.

Épületeink 40 cm-es téglafallal építettek, a födémek és ajtók szigeteltek.

A telep napi 24 órában bérlőink rendelkezésére áll.