Hely képe

Carace Vizsgabázis és Szerviz

Cím:
Fehérvári út 71. Érd, 2030
Telefon:
+36 23 365 623
Email:
info@carace.hu
Web:
http://www.carace.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:00 - 17:00
Kedd:
07:00 - 17:00
Szerda:
07:00 - 17:00
Csütörtök
07:00 - 17:00
Péntek:
07:00 - 17:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Magyarország kis- és középvállalkozásainak vizsgabázisa és szervize, az egyetlen cég Magyarországon, amely tudását és tapasztalatát arra használja, hogy ügyfeleit versenyképesebbé, sikeresebbé tegye az által, hogy leveszi a járművek javításával, szervizelésével és műszaki vizsgáztatásával járó gondokat a vállukról.

Miért mi

7 ok, amiért 10 emberből 6 minket választ

 

Egy forradalmi újításnak köszönhetően…

  •  többet nem fogsz félni, hogy vajon az alkatrészeket tényleg kicserélik-e,
  •  nem aggódsz majd, hogy nem készül el időben autód javítása,
  •  többet nem rettegsz majd az átverésektől,
  • és többet nem esel ki a fuvarból egy műszaki vizsga miatt,

ha a Carace Kft-t választod szervizednek.

MIÉRT A CARACE KFT.? 
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
Kamerás rendszerrel nyomon követheted élőben, online – akár otthonról, akár a karosszékedből, hogyan szereljük az autódat, meg tudod nézni, hogy valóban azokat az alkatrészeket cseréljük ki, amit kell. Kicsit olyan, mint egy valóság show, de itt nem kell senkinek elhagynia a házat. 🙂

VISSZAVISZÜNK 

Hozd el az autódat, Téged pedig visszaviszünk, hogy addig is intézhesd ügyeidet, vagy előzetes megbeszéléssel csereautót biztosítunk a javítás ideje alatt, hogy addig élvezhesd az autó nyújtotta szabadságot.

meddig megyünk el?>>

1 ÉVES GARANCIA

1 éves garanciát adunk minden általunk javított, szervizelt autóra, valamint az általunk beszerzett alkatrészekre. – Te csak autózz, a kockázatot mi vállaljuk!

(Ócska, gyenge minőségű alkatrészeket kizárólag az ügyfél kérésére és felelősségére szerzünk be és építünk be.)

Vendégünk vagy egy szívet melengető kávéra és közben internetezhetsz is – ha mégis nálunk szeretnéd tölteni idődet …

HATÁRIDŐ-GARANCIA 

Határidő-garanciát vállalunk, azaz biztos lehetsz benne, hogy a megbeszélt időpontban elkészül az autód javítása, műszaki vizsgája.

ONLINE SZERVIZKÖNYV  

Virtuális szervizkönyvet kapsz az autód mellé, amiben minden javításod, felhasznált alkatrészek, vizsgaidőpontod szerepelni fog, amibe pontosan rögzítjük a javítások paramétereit, valamint amibe te bármikor belekukkanthatsz, mert ez most már a tiéd.

NYOMON KÖVETÉSE-MAIL ÉRTESÍTÉS SMS ÉRTESÍTÉS

Mindig szólunk, nyomon követjük azt, hogy az autódnak mire van szüksége ahhoz, hogy hosszú élettartamú legyen – mostantól nincs elfelejtett dátum. Értesítést kapsz időben a lejáratok előtt, legyen az műszaki vizsga, olajcsere vagy időszakos szerviz.  A javítással, műszaki vizsgával és a regisztrációval bekerülsz az adatbázisunkban, ahol rögzítjük a vizsgád időpontját is, ezért garantáljuk, hogy nem lesz büntetésed azért, mert lejárt a műszaki vizsgád, különben…

 

“NINCS TÖBB BÜNTTÉS” GARANCIA, 

KÜLÖNBEN A KÖVETKEZŐ MŰSZAKI VIZSGÁDAT MI ÁLLJUK.

***********************

Mivel a “Nincs több büntetés” garanciánk igen ütős, ezért csak abban az esetben él, ha a mi hibánkból nem kapod meg az értesítéseket és megbüntet a rendőr. De arra sajnos nem vállalhatunk garanciát, ha fals adatokat adsz meg, vagy már nem él az e-mail címed, vagy megdöglött a mobilod stb. Bocsi… Az adathibát korrigálni tudjuk, csak írj a kolléganőnknek a karasz.zita@carace.hu címre és máris javítja.

************************

Számos kiváló autószerelő és szerviz létezik, azonban ezek megválasztásánál mindig legyél óvatos, mert a legtöbbjük nem nézi át alaposan az autódat és olyan munkákat végeznek el, amivel nem is volt probléma.

Rejtett költségek merülnek fel a javítás során és gyakran a vállalt határidőt sem tudják betartani, mint amire a megrendeléskor ígéretet tett.

A legjobb az, ha alaposan utánajársz, és időt, türelmet, fáradságot nem sajnálva kinyomozod a legjobb megoldást…

Igen, tehetsz így is, és lehet, hogy nem fogsz csalódni…

Azonban, ha mindezt nem szívesen teszed meg, mert se időd, se energiád nincs erre, akkor választhatsz másik utat is, ahol sokkal átláthatóbb, tisztább, egyszerűbb kép fogad, ráadásul garanciát ígér, rejtett költségek nélkül, így magabiztosabbandönthetsz anélkül, hogy hetekig tartó keresgéléssel, kutatgatással „átképeznéd” magát autójavító szakemberré.

És a legszebb…

az 1 év garancia mellett még 20.000 forint értékű meglepetést is bezsebelhetsz.

Hogyan? Itt megtudhatod