Hely képe

Dobro Horses Lovasiskola és Kávéház

Cím:
400-as Fő út 017/21 hrsz. Vecsés, 2220 (az Ecseri bekötő úttal szemben)
Telefon:
+36 70 332 7556
Email:
dobrohorses@dobrohorses.hu
Web:
http://www.dobrohorses.hu/

Lovasfarm

Örömmel látjuk a Dobrovitz Lovasfarmon, ahol remek kikapcsolódásra van lehetősége.

A Lovasfarm Budapest közvetlen szomszédságában Vecsésen található mintegy 20 hektár területen. Az újonnan épült M0-ás autóúttól mindössze 3 percre.

Lovasfarmunkon családias környezetben várunk minden kedves látogatót íaol professzionális lovaglási, sportolási lehetőség vár mindenkire.

Dobro-Horses Lovasiskolánkba várjuk a lovagolni vágyó gyerekeket és felnőtteket, akiknek lehetőségük van különböző szinten elsajátítani a lovaglás rejtelmeit.

Fogathajtó iskolánk egész évben lehetőséget nyújt a sportágat űzők- és új érdeklődők számára, akik tanulásra vágynak, tanácsadásra szorulnak, vagy hobbi szinten szeretnék gyakorolni a fogathajtást.

Ezenkívül lehetőség van hintóbérlésre az ország egész területén, 2-es, 4-es és 6-os fogattal bármilyen rendezvényről legyen szó.

Lovasfarmunkon megtalálható a minden nap nyitva tartó Dobro-Horses Kávéház, ahol a hozzánk látogatók egy csésze kávé, vagy üdítő mellett kikapcsolódhatnak, megpihenhetnek.
Ezen kívül a kávéházunk különböző rendezvények lebonyolítására is alkalmas, legyen szó akár családi eseményről, születésnapról, ballagásról vagy esküvőről.

A nagyobb létszámú rendezvényeket saját, mobil sátrunk felállításával és a Gastland Étteremlánc közreműködésével tudjuk megvalósítani.

Látogasson el hozzánk.

Lovasiskola

Lovasiskolánkba várjuk a lovagolni vágyó gyerekeket másfél éves kortól és felnőtteket, akiknek lehetőségük van különböző szinten elsajátítani a lovaglás rejtelmeit.
Alkalmazkodunk az Ön szintjéhez és céljához, hogy különböző képességű és méretű lovakkal gyakorolhassa a lovaglást, amiben kiváló lovasoktatóink lesznek segítségére.

Akár kikapcsolódási, sportolási, akár komoly szándékai vannak a lovaglással, nálunk gyönyörű környezetben tud kikapcsolódni és tanulni a hét minden napján, télen pedig fedeles lovardánkban.

Szolgáltatások

Fogathajtó iskola

Bértartás

Dobro-Horses Kávéház

Kisállat simogató

Rendezvényszervezés

Sátorbérlés

Hintóbérlés

Dobro Horses Lovasiskola és Kávéház – Tel.: 70/458-9161
Dobrovitz Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kft. – Tel.: 70/458-9160