Hely képe

Dózsavárosi Patika

Cím:
Táncsics u. 1/A. Veszprém, 8200
Telefon:
+36 88 325 587
Email:
info@csillagpatikak.hu
Web:
http://csillagpatikak.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:30 - 18:00
Kedd:
07:30 - 18:00
Szerda:
07:30 - 18:00
Csütörtök
07:30 - 18:00
Péntek:
07:30 - 18:00
Szombat:
08:00 - 12:00
Vasárnap:
-

Gyógyszertárunk a Dózsaváros szívében található, az orvosi rendelők, iskola és üzletek mellett. Könnyen megközelíthető, valamint ingyenes parkolás is biztosított a hozzánk betérőknek.

A kihívásokat követve igyekszünk folyamatosan megújulni, a termékkört bővíteni. Étrend kiegészítők, egyéb termékek rendkívül széles köre áll vásárlóink rendelkezésére, amit folyamatos akciókkal, törzsvásárlói rendszerrel tudunk még elérhetőbbé tenni.
Szívesen segítünk a legmegfelelőbb gyógyszer vagy étrend kiegészítő kiválasztásában megbetegedés esetén illetve az egészség megőrzése céljából is.
Forduljanak hozzánk bizalommal, célunk, hogy minél többen elégedetten távozhassanak tőlünk.

Novákné Dr. Illés Tímea
gyógyszertárvezető
szakgyógyszerész

A Csillag Patikák szolgáltatásai

  • Vényköteles és vény nélküli gyógyszerek kiváltása
  • Egyedi gyógyszerek elkészítése
  • Vérnyomás mérés
  • Vércukorszint-mérés
  • Homeopátiás szaktanácsadás
  • Dermokozmetikai szaktanácsadás
  • Gyógyszerészi gondozás
  • Életmódváltással kapcsolatos gyógyszerészi tanácsadás
  • Bankkártyás fizetési lehetőség
  • Egészségpénztári kártya elfogadása

Webshop

A Csillag Patikák hálózat célja egy olyan sikeres patikalánc működtetése, amely széles termékválasztékának és szolgáltatásainak révén, képzett szakszemélyzete által segíti tisztelt betegeit és vásárlóit egy egészségesebb, boldogabb életvitelben.

A Csillag Patikák hálózat legnagyobb erénye a kedves, informatív kiszolgálás, a kérés nélküli információnyújtás.

A Csillag Patikák hálózatához jelenleg 12 közforgalmú gyógyszertár és 4 fiókgyógyszertár tartozik Veszprém megyében, illetve Budapesten.

A megfogalmazott célok elérésének érdekében a patikahálózatot saját könyvelői, patikareferensi, jogi, könyvszakértői, értékesítési és marketing apparátus támogatja, a patikákban és a központban dolgozók összlétszáma 100 feletti.

A vevői igényeknek megfelelően gyógyszertárainkat folyamatosan fejlesztjük, országos szinten elismert tervezők és kivitelezők segítségével.

Nagykereskedőinkkel hosszú idő óta kiemelkedően jó kapcsolatokat ápolunk, és kifejezetten büszkék vagyunk arra, hogy segítségükkel a normál gyógyszertári ellátáson felül a legritkább, egyedi készítményeket is a lehető legrövidebb idő alatt – akár egy fél nap alatt – biztosíthatjuk betegeink, vásárlóink részére.