Hely képe

ÉL-TEAM Kft.

Cím:
Dózsa György u. 86. Vecsés, 2220
Telefon:
+36 29 355 112; +36 30 9497 104
Email:
elteam@monornet.hu
Web:
http://www.el-team.hu/

A ÉL-TEAM KFT. a tevékenységét 1995. január 10-én kezdte meg, Vecsés, Dózsa Gy. u. 86. sz. alatti telephelyen.

Tulajdonosai belföldi magánszemélyek.
Gyártó kapacitásunkat folyamatos fejlesztések mellett bővítettük.
Jelenleg az átlagos dolgozói létszám 14 fő.

Cégünk MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet, melyet folyamatosan fejleszt és felülvizsgáltat.
Üzemünkben a gyártás során CNC lemezhajlítás, lemezvágás, lemezhengerlés, cső- és profilhengerlés, AWI, AFI hegesztés, plazmavágás, forgácsolás, marás, fémcsiszolás munkafázisokat tudunk elvégezni.
Tevékenységi körünk főleg az élelmiszeripari berendezések gyártására, fejlesztésére irányul, berendezések nagy része egyedi igényeket kielégítő berendezés.

Termékeink kiszállítását, javítását, helyszíni üzembe helyezését saját gépjárművekkel, rugalmas szervizcsapattal végezzük.

Hogyan dolgozunk?

Az ÉL-TEAM KFT. élelmiszeripari gépek és berendezések tervezését, gyártását végzi a Megrendelők részére. A vezetőség célja, hogy a szolgáltatásait a megrendelők által elvárt, vagy azt meghaladó minőségben biztosítsa.

A vezetőség a szükséges mértékű eszköz-, technológia, pénzügyi háttér, a kellőképpen felkészült munkatársi kör rendelkezésre állásáról, a megfelelő erőforrásokról folyamatosan gondoskodik. A vezetőség kiemelt fontosságot tulajdonít mindazon tevékenységnek és intézkedésnek, amelyek folyamatosan javítják termékeink, szolgáltatásaink minőségét, fokozzák a vevői elégedettséget és ezáltal növelik a cég eredményességét.