Hely képe

GE Aviation Hungary

Cím:
Lévai utca 33. Veresegyház, 2112
Web:
https://www.ge.com/hu/

A GE Aviation repülőgéphajtómű alkatrészeinek javítását végzi Veresegyházon.
Az Aviation üzletág magas színvonalú technikát alkalmaz, mely lehetővé teszi, hogy a magyar szakemberek bizonyíthassák képességeiket.

Tudtad? Minden 6. másodpercben felszáll egy olyan repülőgép, amelynek hajtómű alkatrészeit a GE Aviation Hungary veresegyházi üzemében javították !

GE Magyarországon

A GE több, mint 28 éve van jelen Magyarországon és nemcsak a legnagyobb amerikai befektető, de egyben az egyik legnagyobb magyar vállalat is.

A GE digitális beruházásaira, kiterjedt ellátási láncára, valamint az ország kiemelkedő gyártási és digitális képességeire támaszkodva magyarországi üzemeiben korszerű egészségügyi, olaj- és gázipari, légi közlekedési, és energiatermelési berendezéseket és gépeket gyárt, amelyek kiegészülnek a budapesti Globális Szolgáltató Központ és a Digitális Fejlesztési Központ szolgáltatásaival.

A GE közel 4 000 munkatársat foglalkoztat Magyarországon, ahol 4 gyár, 3 kutatás-fejlesztést végző központ (GE Power, GE Healthcare, GE Aviation) és egy regionális üzleti központ található.

A vállalatról GE

GE (NYSE: GE) a világ vezető digitális iparvállalata, mely az ipart alapjaiban átalakító, egymással összekapcsolt, rugalmasan reagálni képes, prediktív szoftveralapú gépek és megoldások fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A cég a „GE Store” elnevezésű globális tudásközpontra épülve működik, amelyen keresztül az egyes üzletágak megosztják és elérhetővé teszik egymás számára az általuk alkalmazott technológiát, struktúrát és szakértelmet, valamint a piacokat. Minden találmány táptalajul szolgál a további innovációk létrehozásához és azok gyakorlati alkalmazásához az ipari szektorokban. Magasan képzett szakembergárdája, sokrétű szolgáltatásai, csúcstechnológiai megoldásai és széleskörű jelenléte jóvoltából a GE jól beszéli az ipar nyelvét, ennek köszönhetően ügyfelei is jobb eredményeket érhetnek el. www.ge.com