Hely képe

Geller Autószervíz

Cím:
Mátyás király utca 67. Solymár, 2083
Telefon:
+36 26 361 588; +36 30 779 8339
Email:
gellerszerviz@gmail.com
Web:
http://gellerszerviz.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 17:00
Kedd:
08:00 - 17:00
Szerda:
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek:
08:00 - 17:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

Szolgáltatásaink: Gumicsere, Futóműbeállítás, Műszaki vizsga, Klímatöltés

Fő a biztonság – Ügyfélbarát politikánk része a szervizelési, garanciális és pénzügyi átláthatóság.

A Geller autószerviz 1987 óta fennálló autójavító vállalkozás. Filozófiájában központi helyet foglal el a bizalom és az ügyfélközpontúság. Tudjuk, hogy autót nélkülözni az egyik legkellemetlenebb élethelyzet, ezért munkánkat igyekszünk gyorsan és rugalmasan végezni az Ön kényelme érdekében.

Megbízhatóság

Cégünk 4 kiváló szakemberrel dolgozik együtt, akik lépést tartanak a fejlődő technológiával. Nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődésre, és a folyamatos továbbképzésre, ezzel biztosítva a hozzáértést a legrégebbi gépjárművektől a legújabbakig. Autószerelő műhelyünk megfelel az Európai Unió által támasztott követelményeknek és a moder technikai háttérrel biztosítja az autók szervizelését.

Szakértelem

Márkafüggetlen autószervizként vállaljuk minden, gyártmányú személygépkocsi, terepjáró és kishaszongépjárművek garancián túli javítását, szervizelését és karbantartását: Olajcsere, garancián túli javítás, motor javítás és felújítás, váltó javítása és felújítása, villamosság javítás,indító, generátor javítás futómű javítás és diagnosztika, fékmérés és diagnosztika, fényszóró beállítás, kipufogógáz összetételének vizsgálata. Gyertya, levegőszűrő, benzinszűrő, pollenszűrő cseréje, kuplung javítás..

Kényelem

Kényelmes, gyors bejelentkezés telefonon, e-mailben ill. weboldalunkon keresztül elektronikus űrlapon. Hozom-viszem szolgáltatás.