Hely képe

HR gyakornok toborzási területen

Cím:
Robert Bosch út 1. Hatvan, 3000
Email:
hr_hatvan@hu.bosch.com
Web:
https://goo.gl/KjTqev

A Robert Bosch Elektronika Kft. munkaerőt keres alábbi pozícióban: HR gyakornok toborzási területen

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában. Az 1998-ban alapított hatvani gyár ma már a Bosch csoport Gépjármű-elektronika részlegének legnagyobb gyártó központja a világon, ahol több mint 6000 munkatársunk járul hozzá a jövő autózásának alakításához. A legkorszerűbb gyártási technológiák alkalmazása mellett célunk, hogy az Ipar 4.0 megoldások bevezetésében is élen járjunk. A vállalat fő profilja a globális cégcsoport mobilitási megoldások üzletágának jövőbe mutató termékei közül vezérlő elektronikák és szenzorok sorozatgyártása, Az általunk gyártott elektronikai berendezések jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a vezetés még biztonságosabb, környezetkímélőbb és gazdaságosabb legyen.

Állás leírása

► HR projektek támogatása, mely során tapasztalt HR Business Partnerekkel van lehetőség együtt dolgozni
►Toborzási-, és munkatárs fejlesztési rendezvények előkészítésében, lebonyolításában és utómunkálataiban való részvétel
►Toborzási folyamatokban való aktív részvétel (a beérkező pályázatok regisztrálásától a telefonos interjún át, az új kollégák beléptetéséig)

Képzettség

►Folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok nappali tagozaton
►Kommunikációs szintű angol nyelvtudás
►Előnyt jelent HR területen szerzett tapasztalat
►MS Office felhasználó szintű ismeretek
►Lelkiismeretesség és precíz személyiség
►Legalább heti 3 nap munkavégzéslegalább 6 hónapon keresztül, 1-2 hónapon belüli kezdéssel

További információk

Gyakornoki fizetés; útiköltség támogatás; étkezési támogatás; munkatársaink számára ingyenes buszjáratok; tanfolyamokon való részvételi lehetőség (IT és nyelvtanfolyamok); világszínvonalú technológia; fiatal, dinamikus csapat; korszerű környezet