Hely képe

HUFBAU JÁNHÁZ Építő- és tüzelőanyag kereskedelem - Zalaszentgrót

Cím:
Deák Ferenc u. 1. Zalaszentgrót, 8790
Telefon:
+36 83 361 500; +36 30 380 4022
Email:
zalaszentgrot@janhaz.hu
Web:
http://janhaz.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:00 - 17:00
Kedd:
07:00 - 17:00
Szerda:
07:00 - 17:00
Csütörtök
07:00 - 17:00
Péntek:
07:00 - 17:00
Szombat:
08:00 - 12:00
Vasárnap:
-

Hozzáértő munkatársaink várják mindazon érdeklődőket akik új házat akarnak építeni vagy meglévő ingatlanukat szeretnék csinosítani.

Legyen szó belső felújításról, nyílászáró cseréről, hőszigetelésről, vakolásról, tetőcseréről, térkövezésről… Mindenben tudunk segíteni Önnek! Üzleteink megtalálhatóak Keszthelyen, Zalaszentgróton és Tapolcán.

Az HUFBAU JÁNHÁZ a HUFBAU franchise hálózat tagja és kiemelkedő szerepet játszik abban, hogy a hálózat a jövőben is Magyarország meghatározó, legnagyobb múltra visszatekintő építőanyag-kereskedelmi társulása legyen. Széles beszállítói háttérnek köszönhetően egyedülálló termék-szortimenttel és a hozzájuk kapcsolódó, átfogó szolgáltatási körrel várja a HUFBAU PIEDL TÜZÉP ügyfeleit.

Elsődleges célunk, hogy vásárlóink az építkezés folyamatában, ne csak egy kereskedőt, hanem olyan együttműködő partnert lássanak bennünk, akikkel egy „közös”otthon megteremtése a cél.

Legyen szó egyéni vásárlókról vagy kivitelezőkről, a HUFBAU PIEDL balatonalmádi építőpontja az Ön rendelkezésére áll, ahol szaktanácsadóink garantálják a kiváló minőséget, a korrekt árakat, a segítőkész kiszolgálást és a magas színvonalú szolgáltatásokat. Vevőszolgálatunk termékismertetőkkel, felhasználási javaslatokkal várja, kollégáink elvégzik az anyagszükséglet számításokat és segítenek az adott feladathoz legmegfelelőbb kivitelező megtalálásában.

Szolgáltatásaink:

  • – Saját gépjárműveinkkel pontosan és precízen a helyszínre szállítjuk Önnek, a megvásárolt anyagokat. Igény szerint hatékony eszközeinkkel rakodjuk. Kérje egyedi, kedvező árainkat!
  • – Ha Ön kéri, akkor a megvásárolt anyagokat, termékeket díjtalanul tároljuk.
  • – Szakértő értékesítőink ingyenes, egyedi szaktanácsadást biztosítanak Önnek és kivitelezőjének. Így a legoptimálisabb építőanyagokat tudja kiválasztani.
  • – Vázolja fel, mondja el mit szeretne építeni, felújítani, mi pedig pontosan kiszámoljuk az anyagszükségletet. Több lehetőséget is megmutatunk, hogy Ön a leginkább optimális megoldás mellett tudjon dönteni!
  • – A költségvetés készítésénél kiemelt figyelmet fordítunk az építőanyagok költséghatékonyságára, minőségére, környezettudatosságára