Hely képe

Hyginett Kft. - Gyöngyös

Cím:
Jedlik Ányos út 2-4. Gyöngyös, 3200
Telefon:
+36 20 620 4908
Email:
csatlakozz.im@pg.com

A Procter&Gamble a világ egyik legnagyobb nemzetközi vállalata. A világ 180 országában forgalmazott háztartási és kozmetikai termékeket 80 országban gyártjuk.
Gyöngyösön található gyárunk jelenleg több mint 400 főt foglalkoztat és folyamatosan fejlődik. A második magyarországi P&G gyárban kiváló minőségű pelenkát állítunk elő, elektromos fogkeféket szerelünk össze, valamint  villanyborotvákat és női epilátorokat csomagolunk. Termékeinket a világ számos pontjára szállítjuk.

Gyöngyösi nyitott pozícióink

Célunk: Csúcsminőségű márkás termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek jobbá teszik a világ fogyasztóinak életét most, és az eljövendő generációk számára is. Ennek eredményeként a fogyasztók piacvezető értékesítéssel, profit-, és értékteremtéssel jutalmaznak minket, amivel lehetővé teszik az embereink, a részvényeseink és a közösségek számára, amelyekben élünk és dolgozunk, hogy gazdagodjanak.

A P&G célja, értékei és alapelvei képezik egyedi kultúránk alapját. Több, mint 175 éves történelmünk során a vállalkozásunk gyarapodott és változott, miközben ezek az elemek kitartottak és ezután is továbbadjuk azokat a P&G emberek következő generációinak.

A cégről röviden
William Procter és James Gamble a nyugat királynőjének nevezett városban, Cincinnati-ban telepedett le, az Egyesült Államok Ohio államában és mindketten vállalkozni kezdtek: William gyertyakészítőként, James pedig szappankészítőként. Ők ketten talán soha nem találkoztak volna, ha nem két lánytestvért vesznek el, akiknek az édesapja meggyőzte két új vejét, hogy fogadják egymást üzleti partnerükké. Az egyesülés eredményeként egy új vállalkozás született: a Procter & Gamble.

1837 óta a P&G gazdag örökséget halmozott fel azzal, hogy olyan márkákkal érintette az emberek hétköznapjait, amelyek minden egyes nap egy kicsit jobbá teszik az életet. A vállalkozásnak az egyik legerősebb portfoliója van megbízható, minőségi, vezetők márkákból, mint többek között az Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Aussie®, Blend-a-med®, Bonux®, Discreet®, Duracell®, Gillette®, Gillette Venus®, Head & Shoulders®, Jar®, Lenor®, Naturella®, Olay®, Old Spice®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tampax®, Wella®. A P&G közösség világszerte mintegy 70 országban működik. A legújabb hírekért és további információkért a P&G cégről és termékeiről, kérjük keresse fel a http://www.pg.com/hu_HU/ oldalt.

A P&G márkái világszerte emberek milliárdjainak életét teszi egy kicsit jobbá. A márkáinkra vonatkozó termékspecifikus kérdésekhez és a szponzori/adománygyűjtői felhívásokhoz, kérjük keresse fel a “kapcsolat” oldalt a következő linken: http://www.pg.com/hu_HU/Kapcsolatfelvete.shtml.

Termékek:
A vállalkozásnak az egyik legerősebb portfoliója van megbízható, minőségi, vezetők márkákból, mint többek között az Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Aussie®, Blend-a-med®, Bonux®, Discreet®, Duracell®, Gillette®, Gillette Venus®, Head & Shoulders®, Jar®, Lenor®, Naturella®, Olay®, Old Spice®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tampax®, Wella®.