Hely képe

Implant Diamond

Cím:
Szent István út 21. Gyömrő, 2230
Telefon:
+36 30 181 5000; +36 20 200 0007
Email:
info@implantdiamond.eu
Web:
https://www.implantdiamond.eu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
10:00 - 18:00
Kedd:
10:00 - 18:00
Szerda:
10:00 - 18:00
Csütörtök
10:00 - 18:00
Péntek:
10:00 - 18:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

A Diamond Team örömmel segít, hogy Ön boldogan mosolyogjon minden nap.

Modern eszközeinkkel, csúcsminőségű anyagokat használva teljes körű szolgáltatást nyújtunk pácienseinknek.

Lelkes csapatunk nagy figyelmet fordít arra, hogy betegeink egyéni igényeit kielégíthesse.

Számunkra fontos, hogy oldott, barátságos légkörben fogadjuk Önt, mert tudjuk, hogy fogorvoshoz menni a legtöbb embernek maga a rémálom.

Nálunk nincs lehetetlen!

Sokéves nemzetközi tapasztalatunk nyújt biztosítékot arra, hogy Ön ragyogó fogsorral büszkélkedhessen.

A fogbeültetés fontossága és lehetősége.

Magyarországon átlagosan minden lakosnak 8 foga hiányzik, ami komoly emésztési problémákat okoz, hiszen kimarad a rágás, azaz a mechanikai emésztés.

Esztétikai szempontból a foghiány miatt összeesik az arc dimenziója, ráncosabbnak, idősebbnek nézünk ki és már nem szívesen mosolygunk.

A sok év fogatlanság leggyakoribb mellékhatása az állcsont sorvadása. Az állcsont az, ahol valamikor a fogak elhelyezkedtek, így az a fogak elvesztése után sorvadásnak indul, hiszen nem kap terhelést, emiatt lassan kisebb lesz a vastagsága és a magassága. Ez sok szakember számára lehetetlenné teszi a hiány pótlását.

Régebben az állcsont felépítése szinte lehetetlen volt, vagy nagyon fájdalmas beavatkozásnak  számított. Nagyon kockázatos eljárás volt és százalékosan kevés sikeres eredményt hozott.

Mai fogászati-szájsebészeti világban az állcsont felépítése rutin műtét, teljesen fájdalommentes, biztonságos  és sikeres beavatkozásnak számít. A minimális sebészeti beavatkozásnak köszönhetően a rehabilitációs idő lecsökken és a műtét utáni trauma lényegesen kevesebb. A CT segítségével személyre szabott kezelést lehet alkalmazni, ezáltal nincs szükség másik testrészből szerezni csontot a felépítéshez.

Tehát a korszerű technika és sebészeti eszközök lehetőséget adnak arra, hogy a csonthiányt mértékétől függetlenül megszüntethessük, így később implantátummal és fixen rögzített fogsorral előzhessük meg az emésztőszervi betegségeket.

A fogászati implantátum, azaz a fogbeültetés visszaadja az Ön fiatalságát, javíthat emésztési problémáin és garantáltan megszépíti mosolyát.

Mindez fájdalommentesen teljesül nálunk hála a legkorszerűbb érzéstelenítőknek és a kiemelkedő szakmai háttérnek.