Hely képe

Inoxvill Kft.

Cím:
Puskaporos út 28. Cegléd, 2700
Telefon:
+36 30 349 4616
Email:
inoxvill@gmail.com
Web:
http://www.inoxvill.hu/

Kereskedelmi és ipari felszerelések -Tevékenységünk során igyekszünk a rozsdamentes- és szén acél anyagokból tudásunk legjava szerint a lehető legjobb termékeket megalkotni.

CSISZOLÁS – PROFILHAJLÍTÁS – ÉLHAJLÍTÁS ÉS LEMEZVÁGÁS – HEGESZTÉS – PLAZMAVÁGÁS – FORGÁCSOLÁS

Az Inoxvill Kft. a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően kis garázsműhelyből nőtte ki magát a mostani csarnokká. Tevékenységünk során igyekszünk a rozsdamentes- és szén acél anyagokból tudásunk legjava szerint a lehető legjobb termékeket megalkotni. Szeretjük a kihívásokat, és az egyedi nem hétköznapi munkákat. Megszerzett tapasztalataink és technikai (technológiai) lehetőségeink felhasználásával igyekszünk partnereink igényeit teljes körűen kielégíteni.

Megszerzett tapasztalataink és technikai (technológiai) lehetőségeink felhasználásával kívánunk az Önök partnerei lenni gyártási, gyártástervezés, kivitelezési szolgáltatásainkkal.

A gyártási feladatokat együttműködési jelleggel is, akár a megrendelő által, akár általunk biztosított alapanyagokból tudjuk elvégezni. Telephelyünk alkalmas rozsdamentes és szénacél alapanyag feldolgozására.