Hely képe

Isoflex Kft. - Szigeteléstechnika

Cím:
Babér u. 22. Székesfehérvár, 8000
Telefon:
+36 30 500 2005; +36 20 536 3933
Email:
contact@isoflex-europe.eu
Web:
http://isoflex-europe.eu/

Az Isoflex Kft. 1997-ben alakult, kezdetben poliuretán csőbilincs betét gyártása és forgalmazása céljából. A vállalat székhelye Székesfehérvár ahol az újonnan felépített gyártócsarnokban folyik a termelés. Működési területünk földrajzilag Nyugat-Európa illetve Magyarország.

Az általunk gyártott termékek és szolgáltatások köre fokozatosan bővült. Eleinte csupán a csőbilincs betét termékek gyártásával foglalkoztunk majd felvettük a termékskálába a poliuretán csőhéj termékeket, később a kaucsuk illetve az alumínium tekercseket. Az általunk ajánlott szolgáltatások közé tartozik a bérlaminálás illetve a bérvágás.

Az Isoflex Kft. célkitűzései közé tartozik hogy vevőinek igényeihez igazodva magas minőségi kategóriás termékeket gyártson. Rugalmasan igazodunk partnereink szükségleteihez – egyedi paraméterek alapján legyártjuk a kívánt terméket.

Az Isoflex Kft. vállalja kisebb illetve nagyobb tételben a termékskálában szereplő tételek legyártását illetve szállítását. Amennyiben az igényelt paraméterű termék nem szerepel a listában, azt a megadott specifikációk alapján kérésre legyártjuk.

Töltse le katalógusunkat!

Csőbilincsbetét termékek

Különböző méretű csövek valamint hűtési vezetékek szigetelésének szakszerű megoldása. Könnyen felszerelhető a cső méretétől függően több darabból álló csőbilincsbetét. Tulajdonságait tekintve hő, víz és páraálló. Bilinccsel és bilincs nélkül is rendelhető.

Csőhéj termékek

Csőhéj termékeink csövek hőszigetelésére (fűtési és hűtési) használhatóak. A termékünk magas teherbírású, kiváló víz, pára valamint hőálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Szalagok

Aluszalagok: légcsatorna hálózatok tömítésére,
Kaucsuk szalagok: ideális hőszigetelők a hővezetékek szigetelésére.
Öntapadó PVC szalagok