Hely képe

Jász-Plasztik Kft.

Cím:
Kettőscsárda 2. Nagyréde, 3214
Telefon:
+36 37 507 000
Email:
jppack@jppack.hu
Web:
http://www.jp.hu/

Tevékenységeink:
műanyagfeldolgozás, élelmiszeripari csomagolóanyagok gyártása, szerszámtervezés, szerszámgyártás

Míg a Jász-Plasztik név 1990-ben csak egy néhány főt foglalkoztató kis kft.-t jelölt, ma már egy több országban jelen lévő, sok ezer főt foglalkoztató cégcsoportra utal.

Olyan vállalategyüttesre, amely az általa gyártott és forgalmazott termékeknek köszönhetően Európa szinte minden háztartásában jelen van. És olyan gazdasági szervezetre, amely sikereinek záloga a több lábon állásban, a folyamatos fejlesztésekben rejlik.

Az alapításától kezdve családi tulajdonban lévő, hírnevét műanyag-feldolgozó tevékenységével megalapozó vállalkozás nemcsak saját termékek gyártójaként, hanem multinacionális cégek megbecsült beszállítójaként is ismert. A hazánkban több területen ágazati piacvezetőnek tekinthető, és Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb munkáltatójának számító Jász-Plasztik társadalmi szerepvállalása is jelentős, elmondható tehát: a jászberényi központból irányított cég jelentős gazdasági szereplővé nőtte ki magát.

Hosszú távú munkalehetőséget kínálunk saját állományba felvett dolgozóként
azonnali kezdéssel. Versenyképes alapbért, teljesítményarányos jutalmak és prémiumok rendszerét kínáljuk jelentkezőinknek, kiegészítve cafeteria nyújtotta lehetőségekkel.

Jelentkezni a jppack@jppack.hu címre küldött, vagy honlapunk Karrier/Állás jelentkezés rovatába feltöltött fényképes önéletrajzzal lehet.
További információk a +36 30 278 45 65 telefonszámon kérhetők.