Hely képe

JUMP LIFT - Minden ami emelőgép

Cím:
József Attila utca 75. 1. kapu Budakalász, 2011 (megközelithető: Kék Duna utca felől)
Telefon:
+36 30 2531 531
Email:
info@jumplift.hu
Web:
http://jumplift.hu/

► Munkavédelmi üzembe helyezés
► Munkagép értékesítés
► Munkagép vizsgálatok
► Személyemelő bérbeadás
► Szerviz szolgáltatás
► Karbantartás
► Alkatrész beszerzés

A JUMP LIFT Kft. tevékenységi köre elsősorban munkagépek, emelő berendezések és emelő szerkezetek üzem behelyezése, vizsgálata, valamint azok szakszerű karbantartása, és javítása.

Fő tevékenységeinken felül a hatékonyság növelése érdekében a megnövekedett igényekhez igazodva cégünk alkatrész beszerzéssel és értékesítéssel is foglakozik, mind munkagépek, targoncák, személyemelők és egyéb más emelő berendezések vonatkozásában. Cégünk saját Bérbeadásra kínált gépparkkal is rendelkezik mind személyemelők mind pedig emelő szerkezetek tekintetében,melyeket rendszeres karbantartással igyekszünk a legjobb műszaki színvonalon tartani megrendelőink lehető legjobb kiszolgálása és megelégedése érdekében.

A JUMP LIFT Kft. büszkén jelentheti be, hogy az AIRO személyemelő berendezések széles választékát gyártó olaszországi AIRO by Tigieffe felhatalmazott magyarországi forgalmazója lett.

Magyarországi márkaképviseletként kínáljuk értékesítésre az AIRO gépeket ollós, karos és speciális kivitelben egyaránt.

Az értékesített gépek teljes körű eladás utáni szolgáltatását, beleértve az alkatrész értékesítést, gépkönyvek forgalmazását és Magyarország egész területére érvényes garanciális és garanciális időn túli szerviz támogatást cégünk biztosítja.

Az AIRO név az ógörög szóból származik, amely jelentése “felemelni” és Ön pontosan ezt kapja meg gépeik választásával, amely Önt kiemeli a versenytársai közül. Gépeinket páratlan minőség és alapfelszereltség jellemzi, mivel mindegyik AIRO modellt olyan technológiával és minőségben készítettek, amely megkülönbözteti bármely más hasonló gyártótól.