Hely képe

JUNKERWERK Linder Gmbh + Co. KG Magyarországi Fióktelepe

Cím:
Alkotmány u. 13 Mosonmagyaróvár, 9200
Telefon:
+36 96 566 273
Email:
info@junkerwerk.de
Web:
https://www.junkerwerk.de/hu/

A Junkerwerk® a PE habanyag feldolgozás szakértője.
E területen vállalatunk több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik, melynek köszönhetően megtaláljuk az optimális megoldást elképzeléseire.

Mindenkor az Önök rendelkezésére állunk!

Helyszíni tanácsadással, számos konstrukciós szolgáltatással és az első minták gyors elkészítésével.

A Junkerwerk® szenvedély, tapasztalat és innováció. A saját fejlesztésű eljárásunknak köszönhetően új utakat nyitottunk a PE habanyag feldolgozásában. Komplex, háromdimenziós – majd minden kívánságnak megfelelően tudjuk a PE-habanyag igényeket megvalósítani, e területen szerzett kerek 40 éves tapasztalattal alátámasztva.
A tradíciót a modern vállalkozással kötjük össze. 1887 óta az evő-és vágóeszközeiről híres városban, Solingenben a Linder család által alapított Junkerwerk® cég az elmúlt négy évtizedben piacvezető céggé vált az autóiparban használt PE habanyag területén, de érdekes megoldások tárházát kínálja a sport/szabadidő, orvosi technika és az építőipar területén is.
Ennek megfelelően igényességünk a minőséget, termékeinket és alkalmazottainkat illetően magas szintű. Mint polgárokat, alkalmazottaink sorsát a szívünkön viseljük. Úgy ismernek bennünket, mint egy csapatot és mi magunkat is csapatként kezeljük, melyben minden egyes dolgozónk kincset ér. Így tudtunk egy motiváló munkalégkört kialakítani, melyben mindannyian büszkék vagyunk a Junkerwerk® vállalat értékeire: struktúra, rend, minőség és igényesség termékeink iránt.

Magas minőségű habanyagból készült termékek előállításához hőre, hidegre, áramra és nyersanyagra van szükségünk. A termelés-és termékminőségre való fókuszálás közben azonban nem feledkezünk el a környezetünkről sem. Folyamatosan optimalizáljuk energiaigényünket a termikus folyamatoknál, az energiaforrásainkat a legmodernebb fotovoltaikus eljárással nyerjük és maradék anyagokat nem egyszerűen megsemmisítjük, hanem tovább hasznosítjuk.
Röviden: Nap, mint nap gazdasági alkut kötünk a környezettel és a vállalattal összhangban.

Vevőink:

Európai autóipar- és beszállítóipar
Sport- és szabadidőipar
Műszaki egészségügy
Építéstechnika

Székhelyek:

42655 Solingen/Németország (fő igazgatási- és termelési központ)
39646 Oebisfelde/Németország (termelőüzem)
9200 Mosonmagyaróvár/Magyarország (termelőüzem)