Hely képe

Kockafa Kft.

Cím:
Csepeli út 17. Szigetszentmiklós, 2310
Telefon:
+36 70 203 3250; +36 70 776 6595; +36 24/444-227
Email:
kockafakft@gmail.com; kockafa@invitel.hu
Web:
http://www.kockafa.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:30 - 18:30
Kedd:
07:30 - 18:30
Szerda:
07:30 - 18:30
Csütörtök
07:30 - 18:30
Péntek:
07:30 - 18:30
Szombat:
07:30 - 14:00
Vasárnap:
-

BARKÁCSBOLT
ragasztó, csavar, lamello, bútorpánt, fogantyú, élfólia, munkalap,
állítható bútorláb, fióksín, szekrénybe szerelhető fémkosarak, tolóajtó
szerelvény, barkácsléc, párkány, küszöb

LAPSZABÁSZAT
bútorlap, MDF, rétegelt lemez, OSB, furnérozott forgácslap
Helyben élzárást is végzünk élfóliával, ABS-sel illetve élléccel.

EGYEDI BÚTOR KÉSZÍTÉSE
konyhabútor, szobabútor, tolóajtós szekrények, irodabútor, lépcső

ÜZLETBERENDEZÉSEK

IRODABÚTOR KARBANTARTÁS

A Kovács Zoltán vezetésével működő Kockafa Kft. az asztalosipar területén végzi tevékenységét.

Fő profilunk az egyedi bútor készítése. Ezen belül foglalkozunk konyhabútorral, irodabútorral, üzletberendezéssel, gyerekszobabútorral, szobabútorral, fürdőszobabútorral, lépcsővel illetve díszburkolásokkal és takarásokkal.

Az egyedi bútor készítésénél a tervezéstől a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk, tehát a szolgáltatás tartalmazza a helyszíni felmérést, a tervezést, az árajánlat elkészítését, a bútor anyag- és munkadíját, a szállítást és beszerelést. Igény szerint belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadást is nyújtunk, amelyet ki tudunk egészíteni 3D látványtervvel is.

Az egyedi bútoron kívül cégünk telephelyén működik bútorlapszabászat is. Többféle faforgácslapot beszerzünk, és a kívánt méretre leszabunk. Ezt egészíti ki az élzárás, amit olyan géppel végzünk, amivel többféle vastagságú és fajtájú élzárót fel tudunk vinni (élfólia, ABS, élléc, élfurnér). Kiegészítő szolgáltatásként íves élzárást is tudunk végezni. Megbeszélés alapján, mennyiségtől függően a nálunk leszabott és élzárt bútorlapokat helyszínre kiszállítjuk.

A szolgáltatás teljes körűvé tételéhez járul hozzá a szerelvénybolt, ahol a szükséges kellékek egyszerűen beszerezhetők, pl. csavar, szeg, lamello, élfólia, pántok, munkalapok, fogantyúk, ragasztó, állítható bútorláb, fióksínek, szekrénybe szerelhető fémkosarak, tolóajtó szerelvény, mosogató stb. Vákuumfóliás MDF ajtókat többféle marással és színben, egyedi méretben is kínáljuk vevőink részére. Itt az asztalosok és az egyedi bútort megrendelő kedves vevőink is esztétikus környezetben választhatják ki a megfelelő kiegészítőket.